Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä

Arespartners Tampere

LAATTAPISTE OY on kasvava, vakavarainen perheyritys, jonka liikevaihto on noin 40 MEUR. Olemme Suomen johtava pintamateriaalien, kiinnitys-, tasoitus-, oikaisu- ja vedeneristysratkaisuiden sekä kylpyhuonekokonaisuuksien toimittaja. Yli 140 hengen voimin palvelemme niin yksityis- kuin ammattiasiakkaitakin kautta maan. Tutustu meihin tarkemmin: www.laattapiste.fi.

Pienurakoitsijapalvelut on suunnattu sekä urakoitsijoille että yksittäisille kylpyhuoneremontteja tekeville yrityksille. Tarjoamme kaikki kylpyhuoneen tuotteet ja ratkaisut helposti ja kätevästi samasta paikasta suoraan työmaalle toimitettuna.

Etsimme Tampereen-myymäläämme ammattiasiakkaiden palvelupisteeseen myyntihenkistä ja asiakaslähtöistä henkilöä.

Märkätilojen ammattilainen projektimyyjäksi

Onko sinulla käytännön kokemusta kylpyhuoneiden remontoinnista? Tunnetko uusimpia rakennusteknisiä ratkaisuja ja tuotteita? Oletko sekä asiakaspalvelu- että myyntihenkinen? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö.

Tehtäväsi projektimyyjänä on tarjota asiantuntevaa palvelua ammattiasiakkaillemme. Kerrot asiakkaille heidän työtään helpottavista ja nopeuttavista ratkaisuista sekä toimit yhteyshenkilönä kaikissa kylpyhuoneeseen liittyvissä ratkaisuissa. Sinulla on vahva myynnillinen rooli ja siihen liittyvä henkilökohtainen budjetti. Palvelet pienurakoitsija-asiakkaitamme Tampereen-myymälässä, mutta järjestät myös aktiivisesti tapaamisia asiakkaiden luokse ja heidän remonttikohteisiinsa.

Odotamme, että sinulla on rakennusalan peruskoulutus tai kokemusta rakentamisen parista. Toimit asiantuntijana ammattilaisille, joten asiakkaan toiminnan ymmärtäminen on välttämätöntä. Jotta pääset sisälle uuteen työhösi, järjestämme kattavan perehdytyksen tuotteisiimme, palveluihimme ja konseptiimme. Sinulla on tukenasi Tampereen-myymälämme osaavat kollegat sekä Vantaalla työskentelevät tuotepäällikkömme.

Vankan ammatillisen osaamisen ohella edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä. Tuotteemme ovat markkinoiden parhaimmistoa. Taitosi palvella asiakasta ja rakentaa asiakassuhdetta ratkaisevat kuitenkin viime kädessä, millainen kuva hänelle meistä muodostuu. Lisäksi arvostamme aikaisempaa myyntikokemusta, jota voit kuitenkin korvata lujalla ammattitaidolla sekä oikealla asenteella.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja hyvän, kiinteän kuukausipalkan, jonka lisäksi rakennamme sinulle tavoitteisiin sidotun bonusjärjestelmän. Pääset työskentelemään innostavassa ja toisiaan tukevassa työyhteisössä, jossa et jää koskaan yksin ja jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet.
WWW-osoitehttp://www.arespartners.fi
YhteystiedotKiinnostuitko? Lisätietoja antaa yrityksemme tunteva Arespartnersin konsultti Kari Kuosmanen, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 2.7. ja ma 16.7. klo 9-10.
Työpaikan osoiteSellukatu 20, 33400 TAMPERE
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.07.2018 klo 23:59
Jätä hakemusLähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi ma 30.7. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=279&ProjectId=188506&MediaId=5
Ilmoitus jätetty21.06.2018
Ilmoitusnumero9623889

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin