Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suurtalouskokki

Arkea Oy Ulvila

Oletko sinä etsimämme suurtalouskokki, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota itse haluat syödä ja vastaamaan tuotantomme kehityksestä kotimaisen ruokapalvelun eteen.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse koulu-, henkilöstö- hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi hyvän ruoan eteen. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Haemme kokkia keikkaluontoiseen työhön Arkean Ulvilan tuotantokeittiöömme, jossa valmistamme keskimäärin 1200 ateriaa päivässä.

Etsimme reipasta, organisointikykyistä ja itsenäiseen työskentelyyn tottunutta suurtalouskokkia. Haemme erityisesti ihmistä, joka omaa asiakaslähtöisen toimintatavan, kyvyn organisoida työtehtäviä sekä innokkaan asenteen työhön. Toivomme hakijalta alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Tule loistamaan kanssamme!
Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.arkea.fi
YhteystiedotSähköpostitse palveluesimies Mikko Helin; mikko.helin@arkea.fi
Työpaikan osoiteUlvila, 28450 VANHA-ULVILA
PalkkausTes
Työ alkaaSopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoalle 11 pv
Haku päättyy03.03.2019 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/212551/fi_FI
Ilmoitus jätetty18.01.2019
Ilmoitusnumero9822079
Työnantajan viite212551

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin