Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

LVI-teknikko

Aro Systems Oy Oulu

Haemme Ouluun Talotekniikkahuoltoon

TYÖNJOHTAJAA

Tehtävänäsi on johtaa LVI-huoltotöitä vahvasti kasvavassa Talotekniikkahuollossamme. Tehtäviisi kuuluu vastuu huoltotöiden laadusta, toiminnan tuloksellisuudesta sekä henkilöstö- ja asiakastyytyväisyydestä.

Ympärillesi saat energisen ja osaavan joukon talotekniikan ammattilaisia. Tarjoamme asiakkaillemme talotekniset LVIS-ylläpitotyöt kokonaisvaltaisesti asennustöistä asiantuntijapalveluihin.

Talotekniikkahuoltomme 70 koulutettua asentajaa tekevät asiakkaillemme vuosittain yli 20 000 toimeksiantoa. Tilaamisen helppous, tehokas prosessi, sekä edelläkävijyytemme sähköisessä työnohjauksessa takaavat asiakkaillemme lyhyet vasteajat.

Odotamme sinulta:
Tehtävään soveltuvaa taloteknistä koulutusta
Työkokemusta alalta ja asiakasyhteistyöstä
Tahtoa oppia ja tehdä asioita paremmin
Halua ja taitoa asiakasrajapinnassa työskentelyyn ja jatkuvaan asiakkaiden odotusten ylittämiseen

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää toimintaamme yhdessä. Työturvallisuus on meille tärkeää ja käytössäsi on aina laadukkaat ja turvalliset työvälineet. Arolaisena sinulla on käytössäsi myös monipuoliset henkilöstöedut ja mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen.

Aro Systems Oy on Suomen johtavia talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiöitä yli 60 vuoden kokemuksella. Perheyhtiömme palvelut kattavat talotekniikan urakointipalvelut uudis- ja saneerauskohteissa sekä talotekniset huoltopalvelut. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun talousalueilla.
WWW-osoitehttp://arosystems.fi
YhteystiedotLisätietoa tehtävästä antaa Talotekniikkahuollon liiketoimintapäällikkö Urpo Väisänen p. 050 5017 023, urpo.vaisanen@arosystems.fi.
Työpaikan osoite90400 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy11.02.2019 klo 16:00
Jätä hakemusLähetäthän hakemuksesi Aro Systemsin www-sivujen kautta viimeistään perjantaina 11.2.2019. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e252638c
Ilmoitus jätetty17.01.2019
Ilmoitusnumero9821569

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin