Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asianajaja

Asianajotoimisto Jarkko Liljeqvist Ky Pori

Asianajotoimisto Jarkko Liljeqvist Ky on kasvava ja kehittyvä neljän juristin ja yhden oikeustieteen ylioppilaan asianajotoimisto, jolla on toimipaikat Porissa ja Tampereella. Haemme nyt joukkoomme asianajajaa tai luvan saanutta oikeudenkäyntiavustajaa. Toimeksiannot liittyvät laajasti yksityishenkilöiden oikeudellisiin ongelmiin. Toki työnkuva tarkentuu oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Päätoimipaikkamme sijaitsee Porissa. Myös Tampereella työskentely on mahdollista ja työskennellä voi tietenkin myös etänä. Tampereella olemme osa Ratinalaki-toimistoyhteisöä.

Hakemamme lakimies on jo kerryttänyt prosessikokemusta sen verran, että osaa hoitaa omat toimeksiantonsa pääsääntöisesti yksin. Tarvittaessa tukena on kuitenkin toimiston muut lakimiehet. Toivomme henkilön olevan aidosti kiinnostunut ja motivoitunut asianajoalalla työskentelystä sekä ottavan haasteet mahdollisuutena, ei uhkana. Hakemamme henkilö on myös luotettava, joustava, avoin, oma-aloitteinen, tehokas, asiakaspalveluhenkinen ja omaa hyvät tietotekniset valmiudet sekä kohtuullisen englannin kielen taidon. Suoritettu tuomioistuinharjoittelu katsotaan eduksi.

Palkkausjärjestelmämme perustuu suurimmaksi osaksi provisioon ja maksamme hyvin, mikäli olet kova tekemään tulosta. Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään lähettämään sähköpostiosoitteeseen sini@liljeqvist.fi perjantaihin 31. heinäkuuta 2020 mennessä. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa asianajaja, varatuomari Sini Liljeqvist puhelinnumerosta 044-2397329 maanantaista 20.7. eteenpäin.

Tutustuthan toimistoomme esimerkiksi Instagramissa @asianajotoimistoliljeqvist.
WWW-osoitehttp://liljeqvist.fi
YhteystiedotAA, VT Sini Liljeqvist, Puh: 0442397329, sini@liljeqvist.fi
Työpaikan osoiteAntinkatu 13 B 53, 28100 PORI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaelokuussa tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10391073

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

86 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin