Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Koulupsykologi

Asikkalan kunta Asikkala

Asikkalan kunnan kasvatus- ja opetuspalvelut hakevat oppilashuoltotyöhön
Koulupsykologia vakinaiseen virkasuhteeseen 4.5.2020 alkaen

Koulupsykologisen työn tavoitteena on psykologisen tietotaidon tuominen osaksi koulutyötä siten, että se tukee koulun opetus- ja kasvatustavoitteiden saavuttamista. Tämä tapahtuu ensisijaisesti yhteisöllisen oppilashuoltotyön kautta koko koulun hyvinvointia ja toimintaedellytyksiä parantaen ja kehittäen yhdessä muun opiskeluhuollon ja koulun henkilökunnan kanssa. Tämän lisäksi koulupsykologi tekee yksilökohtaista opiskeluhuoltotyötä tutkimusten kautta, kartoittaen ja ennaltaehkäisten yksilötasolla oppilaiden psyykkisiä haasteita ja oppimisvalmiuksia.

Oppilashuollon tiimiin kuuluu kaksi kuraattoria, joista toinen on vastaava kuraattori, kaksi koulupsykologia sekä kolme terveydenhoitajaa. Koulupsykologit työskentelevät esi- ja perusopetuksessa, lukiossa ja koulutuskeskus Salpauksessa. Esimiehenä toimii sivistysjohtaja.

Edellytämme kouluelämän tuntemusta ja kokemusta (koulu)psykologin työstä, avointa ja rehtiä asennetta haastavaan ja antoisaan työhön sekä tiimityön taitoja. Olet kiinnostunut lapsista ja nuorista, omaat myönteistä asennetta ja olet helposti lähestyttävä. Sinulla on myös sosiaali- ja terveys sekä opetusalan lainsäädännön tuntemusta.
Edellytämme virassa koulun arjen tuntemusta ja kokemusta psykologin työstä, avointa ja rehtiä asennetta haastavaan ja antoisaan työhön sekä tiimityöskentelytaitoja. Olet kiinnostunut lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja heidän parissa työskentelystä, sinulla on myönteinen asenne ja olet helposti lähestyttävä. Sinulla on myös sosiaali- ja terveysalan sekä opetusalan lainsäädännön tuntemusta.
Koulupsykologin palkka ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Työn tukena toimii oppilas- ja opiskelijahuollon ohjausryhmä, työhön perehdytyksen ja mahdollisuuden työnohjaukseen. Esimiehenä toimii sivistysjohtaja.

Kelpoisuutena vaaditaan laillistetun psykologin pätevyys.

Autamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa

Täytä hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Haastattelut toteutetaan viikolla 17 / 2020. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tule kanssamme rakentamaan laadukkaita opetuspalveluita! Meillä on loistava työilmapiiri!
Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ennen viran vastaanottamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
WWW-osoitehttp://www.asikkala.fi
YhteystiedotLisätiedot: Petri Haapanen, vs. sivistysjohtaja
petri.haapanen@asikkala.fi
Työpaikan osoiteRusthollintie 2, 17200 VÄÄKSY
PalkkausKvtes:n mukaan
Työ alkaa4.5.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy08.04.2020 klo 16:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ASI-03-33-19/fi_FI
Ilmoitus jätetty04.02.2020
Ilmoitusnumero10253077
Työnantajan viiteASI-03-33-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

56 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin