Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Koulupsykologi

Asikkalan kunta Asikkala

Koulupsykologisen työn tavoitteena on psykologisen tietotaidon tuominen osaksi koulutyötä siten, että se tukee koulun opetus- ja kasvatustavoitteiden saavuttamista. Tämä tapahtuu ensisijaisesti yhteisöllisen oppilashuoltotyön kautta koko koulun hyvinvointia ja toimintaedellytyksiä parantaen ja kehittäen yhdessä muun opiskeluhuollon ja koulun henkilökunnan kanssa. Tämän lisäksi koulupsykologi tekee yksilökohtaista opiskeluhuoltotyötä kartoittaen ja ennaltaehkäisten yksilötasolla oppilaiden psyykkisiä ja oppimisvalmiuksia.

Oppilashuollon tiimiin kuuluu kaksi kuraattoria, joista toinen on vastaava kuraattori, toinen koulupsykologi sekä kolme terveydenhoitajaa. Koulupsykologit työskentelevät esi- ja perusopetuksessa, lukiossa ja koulutuskeskus Salpauksessa. Esimiehenä toimii sivistysjohtaja.

Edellytämme kouluelämän tuntemusta ja kokemusta (koulu)psykologin työstä, avointa ja rehtiä asennetta haastavaan ja antoisaan työhön sekä tiimityön taitoja. Olet kiinnostunut lapsista ja nuorista, omaat myönteistä asennetta ja olet helposti lähestyttävä. Sinulla on myös sosiaali- ja terveys sekä opetusalan lainsäädännön tuntemusta. Toivomme koulun arjen tuntemusta ja kokemusta psykologin työstä, avointa ja rehtiä asennetta haastavaan ja antoisaan työhön sekä tiimityöskentelytaitoja. Olet kiinnostunut lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja heidän parissa työskentelystä, sinulla on myönteinen asenne ja olet helposti lähestyttävä.

Koulupsykologin palkka ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Kelpoisuutena vaaditaan laillistetun psykologin pätevyys.
Autamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.
Täytä hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuaika on 10.6. - 24.7.2020 klo 15 asti

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tule kanssamme rakentamaan laadukkaita opetuspalveluita! Meillä on loistava työilmapiiri!
Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ennen viran vastaanottamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
WWW-osoitehttp://www.asikkala.fi
YhteystiedotPetri Haapanen, petri.haapanen@asikkala.fi
Työpaikan osoiteRusthollintie, 17200 VÄÄKSY
PalkkausKVTES
Työ alkaa03.08.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ASI-03-16-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391249
Työnantajan viiteASI-03-16-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin