Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitajia asumispalvelutyöhön, vakituinen, Esp

Aspa Palvelut Oy Espoo

Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella meistä olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme.

Haluatko sinä tehdä töitä ihmisten kanssa? Auttaa ja tukea itsenäisen elämän rakentamisessa? Olla osa arjen isoja ja pieniä asioita? Teemme ihmisen näköistä työtä joka päivä.

Lähihoitaja, haluatko töihin Aspa-koti Villa Huviin Espooseen?

TARJOAMME SINULLE vakituisen työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä. Moniammatillisen tiimin jäsenenä hyödynnät osaamistasi monipuolisesti ja kehität Aspa-kodin arkea yhdessä kanssamme. Henkilöstömitoituksemme Villa Huvissa mahdollistaa asiakkaan aidon kohtaamisen.

Työhyvinvoinnista pidämme Aspassa huolta tyky-etuun kuuluvalla reilulla liikunta- ja kulttuuriedulla sekä lakisääteistä laajemmalla työterveyshuollolla.

Aspa-koti Villa Huvi on koti, jossa asuu yli 18-vuotiaita kehitysvammaisia nuoria, jotka tarvitsevat runsaasti apua ja tukea kaikissa päivittäisissä toiminnoissa sekä hoitoa ja huolenpitoa henkilökohtaisissa asioissa niin kotioloissa kuin kodin ulkopuolella. Jokaisella asiakkaalla on oma kotinsa, mutta myös mahdollisuus viettää aikaa yhteisissä tiloissa.

ODOTAMME SINULTA lähihoitajan koulutusta, rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin, lääkehoito-osaamista tai valmiutta sen hankkimiseen sekä sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Tarjoamme sinulle tarvittaessa ensiapu-, hygieniapassi- sekä Avekki-koulutuksen.

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tes:n mukaisen palkan lisäksi maksamme erillisen tehtäväkohtaisen lisän.

Lisätietoja voit kysyä palveluesimies Hanna-Mari Raatikaiselta, hanna-mari.raatikainen@aspa.fi tai p. 040689 1233.

Hakuaika päättyy 30.9.2019. Tervetuloa Aspaan!

Me uskomme, että ihan jokaiselle kuuluu itsenäinen elämä. Lue lisää Aspasta http://www.aspa.fi

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, Twitterissä, Youtubessa.
WWW-osoitehttp://www.aspa.fi
YhteystiedotPalveluesimies Hanna-Mari Raatikainen hanna-mari.raatikainen@aspa.fi, p. 040689 1233
Työpaikan osoiteVenepuuntie 9, 02260 ESPOO
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://aspa.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=684&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty23.08.2019
Ilmoitusnumero10072896
Työnantajan viite684

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin