Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakasneuvoja, puhelinpalvelu

Assa Abloy Entrance Systems Finland Oy Vantaa

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland on osa ASSA ABLOY -konsernia, maailman johtavaa sisäänkäyntiratkaisuiden toimittajaa.

Haemme yrityksemme henkilöä Call-intakeen määräaikaiseen työsuhteeseen tammikuun 2022 loppuun saakka. Tehtävässäsi olet ensimmäinen kosketus asiakkaisiimme eli vastaat asiakaspalvelusta niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Tehtävänäsi on myös huoltokeikkojen avaaminen huoltotyönsuunnitteluumme sekä asiakkaidemme kiinteistöjärjestelmien ylläpito.

Tehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta esimerkiksi lopputyötään tekevä viimeisen vuoden opiskelija sopii myös oikein hyvin tehtävään vaikkei aivan täysiä työviikkoja pystyisikään tekemään.

Työ sijaitsee uusissa moderneissa toimitiloissa pääkonttorillamme Vantaan Vehkalassa juna-aseman vieressä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tässä tehtävässä pääset osaksi vauhdikasta huolto-organisaatiotamme ja maistamaan työskentelyä suuressa kansainvälisessä yrityksessä.

Toivomme ammattikorkeakoulu/yliopistotaustaista koulutusta, jonkinlaista aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä asiakaspalveluhenkistä, motivoitunutta, joustavaa ja energistä otetta työskentelyyn. Myös hyvä suomenkielen taito on välttämättömyys tässä tehtävässä pärjätäkseen.

Hakuaikaa on 19.10.2021 saakka. Työn aloitus sopimuksen mukaan, mutta mitä nopeammin, sen parempi.

Hakemukset ansioluetteloineen osoitteeseen aleksi.uotila@assaabloy.com. Lisätiedustelut paikasta sähköpostitse
WWW-osoitehttp://
YhteystiedotAleksi Uotila, Puh: 0468750030, aleksi.uotila@assaabloy.com
Työpaikan osoiteHärkähaankuja 9, 01730 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaMahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö, n. 8-16
Työn kesto3 - 6 kk, Tammikuu 2022 loppuun saakka
Ilmoitus jätetty14.10.2021
Ilmoitusnumero11007696

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

45 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin