Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Pelinvetäjä ("keikkastara, pelinjohtaja")

Ässä Paintball Kankaanpää

Tästä hauska ja rento lisätyö opiskelun tai päätyön oheen tai vaikkapa vakituisempi duuni - aina hyvällä tuulella olevien asiakkaiden kanssa! Viikossa yleensä yksi tai kaksi 3-4 tunnin pätkää iltaisin ja viikonloppuisin, joskus lauantaisin parikin pätkää peräkkäin, joskus nollaviikko.

Työnkuva
Pelivuorojen eli asiakasryhmien ohjaaminen K-7, K-13 ja K-18 välineistöllä, lajeina värikuulapeli eli paintball ja kuplajalkapallo eng. bubble soccer. Suorituspaikkoina paintball-kentät Jämillä ja Niinisalossa sekä kuplafutista pääosin Jämijärven urheilukentällä ja joskus Niinisalon tekonurmella ja Kankaanpään keskuskentällä. Vetoihin liittyy käytössä olleen kaluston ja alueen huoltoa. Pääkallopaikkamme on Porissa - 11 hehtaaria, 8 pelialuetta, 3 lajia.

Työaika
Vuorot 2-3 tunnin mittaisia ja molemmissa päissä puolisen tuntia alku- ja lopputoimien työaikaa eli yksi veto kestää reilut 3-4 tuntia, mitä viikossa yleensä varaustilanteesta riippuen yhdestä kolmeen iltaisin ja viikonloppuisin, joskus lauantaisin parikin pätkää peräkkäin, sunnuntait tosi harvinaisia, joskus nollaviikko. Kuplafutisvuorot yleensä 1,5 tuntia. Työ on kausiluonteinen - alkaa lumien sulettua maaliskuun lopussa tai huhtikuun alussa ja päättyy talven tuloon yleensä marras-joulukuussa.

Työhön oppiminen
Aluksi koeaika/oppimisjakso/koulutus päävetäjän siipimiehenä eli apuvetäjänä vielä ilman sopimusta. Yleensä 3-5 vedon jälkeen mahdollista vetää ryhmiä täysin omatoimisesti yhdessä sovitulla sopimuksella.

Vaatimukset
-sosiaalinen ja positiivinen luonne - tulet helposti juttuun ihmisten kanssa
-asennetta, ääntä ja jämäkkyyttä löytyy tarvittaessa - osaat ottaa haastavankin lapsiryhmän haltuusi
-sairas huumorintaju, etenkin miesten polttariporukoissa heitetään todella ronskia läppää
-hyvä kunto ja savuttomuus eduksi - jaksat liikkua kentällä ja vetää joskus pari kolmekin ryhmää putkeen sekä joskus nostella raskaitakin ponnekaasupulloja
-keskittymiskyky esim. älypuhelin ei polta taskussa - ymmärrät että puhelin on renkisi ja sinä olet isäntä
-joukkueurheilutausta eduksi - osaat ennakoida syntyviä (vaara)tilanteita ja toimia kohtuuhyvänä tuomarina
-asenne, oppimiskyky, vastuullisuus, siisteys, pelisilmä - näet yksityiskohtia ja ymmärrät kaluston ja puitteiden merkityksen hyvälle asiakaskokemukselle

Luontaisetu
Oma pelaaminen maksutonta (panoskustannus nettona).

Tulevaisuus
Mahdollisuus edetä Porissa vastaavaksi vetäjäksi, joka vastaisi ensin koko keskuksen toiminnoista, ja sitten varausliikenteestä ja jopa toimintojen kehittämisestä - palkka tällöin noin 15-20€/h.

Tervetuloa töihin lajiemme ykkösmestaan Suomessa!
WWW-osoitehttp://www.ässäpaintball.fi
YhteystiedotTuure Vehkamäki, 050 578 7877, tuure@assapaintball.fi
Työpaikan osoite38700 KANKAANPÄÄ
Palkkausapuvetäjä 10e, päävetäjä 12e, pomo 15e/h
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, sop.muk.
Työn kesto6 - 12 kk
Ilmoitus jätetty25.05.2020
Ilmoitusnumero10355862

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

46 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin