Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Asumispalvelu Ristilä Oy Kangasala

Haemme vakituista työntekijää autismiyksikköön. Oletko sinä uusi työkaverimme?

Asumispalvelu Ristilä etsii sote-alan ammattihenkilöä työskentelemään autismin kirjon kehitysvammaisten kanssa. Työssä korostuu ohjauksellisuus ja toiminnallisuus.

Sijaintimme Pikonlinnan vehreän luonnon keskellä tarjoaa upean ympäristön päivittäiselle ulkoilulle ja liikkumiselle. Arkipäivien päivätoiminnassa on monenlaista muutakin toiminnallista tekemistä kuten muun muassa askartelua, musiikkihetkiä, tallitoimintaa ja leipomista. Viikonlopun viriketoiminnassa järjestämme esimerkiksi kauppareissuja, matkoja ja retkiä. Tuo mukaan oma osaamisesi ja ideoitasi!

Ristilässä henkilöstömitoitus on korkea. Meillä työnsä saa tehdä hyvin ja asiakaslähtöisesti. On aikaa olla läsnä ja pitää hyvää huolta asiakkaista.
Yrityksemme on yksityinen ja olemme toimineet jo yli 10 vuotta. Meidät tunnetaan korkealaatuisesta autismikuntoutuksesta sekä hoivaosaamisesta. Työntekijänä saat työhösi hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia koko ajan uutta. Koulutamme henkilöstöämme ja pidämme huolen siitä, että toimintamme kehittyy. Haluamme, että meillä töissä on hyvä olla.

Millaista henkilöä etsimme?

Haussa on rekisteröity sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattihenkilö, jolla on asianmukaiset kortit ja passit kunnossa. Koulutuksena on lähihoitajan, sosionomin (AMK), sairaanhoitajan (AMK) tai vastaavan tutkinto. Ensiapukortti voimassa, lääkehoidon (täydennys)koulutus alle viiden vuoden takaa ja hygieniapassi.

Arvostamme aitoa motivaatiota tehdä asiakkaidemme kanssa töitä ja korkeaa työmoraalia. Halu oppia ja kehittyä työssä on tärkeää. Avoin, positiivinen ja oma-aloitteinen tiimityöstä nauttiva persoona on hetkessä osa porukkaa.
Missiomme on Pirkanmaan parasta hoivaa ja toimintaa kehitysvammaisille. Tule mukaan tekemään arvokasta ja laadukasta työtä!

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ on kolmivuorotyötä, öitä kuitenkin harvemmin, mutta valmius tehdä satunnaisesti yötyötä on hyvä olla.

Mielellämme kuulemme, mitä sinä odotat tulevalta työltäsi viihtyäksesi ja kerromme millaista työtä täällä teemme.

Lisätietoja tehtävästä: Henkilöstöpäällikkö Tuija Haavisto 040-1927792

Kirjoita hakemuksesi sähköpostilla ja liitä mukaan CV:si. Osoite on tuija.haavisto@asumispalveluristila.fi

Nopeat haastatellaan heti ja työpaikka täytetään, kun sopiva henkilö löytyy. Jos kiinnostuit, laitathan pikaisesti hakemusta meille!
WWW-osoitehttp://www.asumispalveluristila.fi
YhteystiedotHAAVISTO TUIJA, Puh: 0401927792, tuija.haavisto@asumispalveluristila.fi
Työpaikan osoitePikonlinnantie 240 Päärakennus, 36280 PIKONLINNA
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaaHelmikuussa 2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa oleva
Haku päättyy31.01.2021 klo 23:59
Jätä hakemustuija.haavisto@asumispalveluristila.fi
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579500

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin