Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ratasuunnittelija/ratasuunnittelun projektipäällik

aTalent Recruiting Helsinki

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: Valmistunut
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Ratapihantie 11, 00520 Helsinki
Haku-DL: 30.9.2020

Finnmap Infra on mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Heidän tavoitteenaan ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Finnmap Infra suuntaa myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu heidän erityisosaamiseensa. Heidän toimistonsa sijaitsee Helsingin Pasilassa - keskeisessä liikenteen solmukohdassa. Toimipisteet löytyvät myös Lahdesta, Tampereelta, Turusta sekä Lohjalta. Finnmap Infra on helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty nuorekas ja innokas ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin. He kuuluvat tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin.

Raidehankkeiden tulevaisuus näyttää valoisalta. Finnmap Infra etsii parhaillaan uusia osaajia täydentämään ratasuunnittelun tiimiään! Tarjolla on kiinnostavia mahdollisuuksia niin kokeneelle, vastuullista roolia etsivälle tekijälle kuin uraansa aloittelevalle suunnittelijalle. Pääset työskentelemään monipuolisissa rata- ja raitiotiesuunnittelun tehtävissä, jotka sopeutetaan omaan taitotasoosi ja mahdolliseen erikoisosaamiseesi. Toimipisteesi voi sijaita Helsingin lisäksi Lahdessa, Lohjalla, Tampereella tai Turussa.

Suunnitteluprojektit ovat laajuudeltaan ja luonteeltaan vaihtelevia ja pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa oppien myös muista suunnittelun aloista. Keskeisenä osana rooliasi tulee olemaan tietomallintaminen, jonka suhteen yrityksestä löytyy vahvaa osaamista (Finnmap Infra on mukana myös alan tutkimus- ja kehityshankkeissa). Suunnittelutyössä käytössämme ovat Bentleyn ohjelmistot. Teet suunnittelutyötä pääosin toimistolla (tehtävässä on myös hyvät etätyömahdollisuudet), mutta työnkuvaasi rikastuttavat lisäksi käynnit kohteissa.

Voit olla tehtävään sopiva henkilö monenlaisella taustalla, sillä roolisi voi olla mitä tahansa avustavasta suunnittelijasta pääsuunnittelijaan tai apulaisosastopäällikköön. Toivomme sinulta kuitenkin vähintään relevanttia insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa (esimerkiksi yhdyskuntatekninen suunnittelu tai maanmittaus) sekä kiinnostusta raidehankkeita kohtaan. Muita tehtävissä vaadittavia perustaitoja ovat suunnitteluohjelmien osaaminen (Bentleyn ohjelmistojen osaaminen on eduksi) ja ainakin perustason osaaminen tietomallintamisesta. Vastuullisempiin tehtäviin liittyen odotamme sinulta lisäksi vankkaa kokemusta rata-, metro-, tai raitiotieprojekteista. Arvostamme lisäksi pitkäjänteistä työskentelyotetta, halua oppia ja hyviä tiimityötaitoja.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa amk- tai diplomi-insinöörin tutkintoa, esimerkiksi yhdyskuntatekniikka tai maanmittaustekniikka
- Osaamista jostakin infrasuunnittelun ohjelmistosta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Bentleyn ohjelmistojen osaaminen
- Hyvä tietomallintamisen osaaminen

Tarjoamme sinulle:
- Osaamisesi mukaan räätälöidyn roolin ja kehittymispolun
- Erinomaisen mahdollisuuden kehittyä tietomallintamisen saralla
- Vakaan suomalaisen työnantajan
- Kompaktin 60:n hengen työyhteisön, jossa pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen liiketoimintaan ja omaan toimenkuvaasi osaamisesi karttuessa
- Aidosti lämminhenkisen, avoimen ja huumorintajuisen työyhteisön

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 30.9. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/finnmap-infra-ratasuunnittelija-ratasuunnittelun-projektipaallikko-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Finnmap Infrasta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.finnmap-infra.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Finnmap Infran palvelukseen.
WWW-osoitehttp://www.atalent.fi
YhteystiedotLisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen(at)atalent.fi).
Työpaikan osoiteRatapihantie 11, 00250 HELSINKI
PalkkausNeuvoteltavissa
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://apply.atalent.fi/finnmap-infra-ratasuunnittelija-ratasuunnittelun-projektipaallikko-9-2020
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461208

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin