Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjelmistosuunnittelija

AtoZ Oy Tampere

Full Stack -ohjelmistoarkkitehti

Haemme kokenutta Full Stack -ohjelmistoarkkitehtia. Yrityksemme ja ohjelmistokehitystiimit ovat hyvässä kasvussa. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme uusia osaajia hyvin monipuolisiin rooleihin ja vaihteleviin projekteihin.

Tarjoamme lämminhenkisen työyhteisön, valtaa ja vastuuta uuden ajan softatalossa. Me AtoZilla toimimme täysin tasa-arvoisina kollegoina toisillemme. Halutessasi sinulla on mahdollisuus osallistua lähes kaikkeen firman toimintaan ja auttaa luomaan yrityksestämme meille ja sinulle parhaiten sopiva työpaikka. Yhdessä sovittujen rajojen sisällä työntekijöillämme on vapaus toimia ja tehdä päätöksiä itsenäisesti. Myös lähes kaikki tieto on työntekijöidemme saatavilla ja toiminta on läpinäkyvää. Tätä et löydä monesta yrityksestä!

Etupakettimme on kattava ja palkkaus kilpailukykyinen - etupakettimme myös huomioi eri elämäntilanteet ja mahdollistaa etujen räätälöinnin itselle sopivaksi. Yrityksessämme henkilöstöä palkitaan varsin avokätisesti osallistumisesta liiketoiminnan kehittämiseen erilaisten myyntiin ja rekrytointiin liittyvien bonusten kautta!

Lue meistä ja eduistamme tarkemmin https://www.atoz.fi/kulttuuri

Tarjoamme vakituisen työn Tampereen alueella ja aloitus työhön on sovittavissa.

Tehtävänkuvaus. Ohjelmistokehityksessä osa töistämme tapahtuu asiakkaiden tiloissa ja osa omissa tiloissa tehtävissä järjestelmäkehityshankkeissa. Arkkitehdin roolissa olet vastuussa erityisesti hankkeiden teknisestä suunnittelusta ja kollegoiden ohjaamisesta. Meillä pääset vaikuttamaan, millaiseen projektiin haluat.

Odotamme sinulta

- Erinomaista suomen kielen taitoa (puhuttu ja kirjallinen - mandatory)

- Kokemusta ja näyttöä Java-pohjaisten räätälöityjen web-sovellusten arkkitehtuurisuunnittelusta ja toteutuksesta

- Työkalupakissasi tuntemusta seuraavista teknologioista ja alustoista: Spring, Angular, React, Node.js, MongoDB, PostgreSQL, Azure, Amazon web services

- Halua oppia uutta ja kehittyä, innostaa muita oppimaan

- Kykyä ja halua toimia erilaisissa tiimeissä

Arvostamme teknisen osaamisen lisäksi kykyä heittäytyä ja kiinnostusta yrityksen kehittämiseen. Pystyt ottamaan vastuuta omasta toiminnastasi ja olet halukas oppimaan uutta. Toimintamallimme on ketterä ja hyvin matalaan organisaatiomalliin perustuva, joten itseohjautuvuus ja tarttuva ote työhön on meillä valttia.


Uuden ajan työpaikka odottaa sinua! Hae nyt meille ja tule mukaan rakentamaan menestystarinaa! Me teemme asiat yhdessä, suurella ammattiylpeydellä!


Lisätietoa voit kysyä mailitse

rekry at atoz.fi - tai soita:Iiris - 050 470 6000

Tommi - 045 854 6652

Petri - 0400 850 013t. Team AtoZps. meillä suositaan etätyömahdollisuutta projektin niin salliessa
WWW-osoitehttps://www.atoz.fi
YhteystiedotIiris Sarpiokoski, Puh: 050 470 6000, iiris.sarpiokoski@atoz.fi
Työpaikan osoiteFinlaysoninkatu 7, 33210 TAMPERE
Palkkaussovittavissa
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaasovittavissa
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy08.04.2020
Jätä hakemusrekry@atoz.fi
Ilmoitus jätetty25.03.2020
Ilmoitusnumero10310804

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin