Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Huoltoasentaja (jätevedenpuhdistamo)

Atria Suomi Oy Kauhajoki

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atrialle Kauhajoelle vakituiseen työsuhteeseen
HUOLTOASENTAJAA (jätevedenpuhdistamo)


Pääasiallinen tehtäväsi on jätevedenpuhdistamon käyttö- ja huoltotyöt. Vastuullesi kuuluu myös kiinteistön ennakkohuoltotyöt (mm. IV-koneet, kylmälaitteistot, konehuoneet) Työ on vuorotyötä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekniikan alan koulutus ja halua kouluttautua koneiden ja järjestelmiemme käyttäjäksi. Sähköasentajan tutkinto katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen ja sinulla on itsenäinen ote työhön. Hallitset tietokoneen käytön perusteet ja myös englannin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, ison talon edut sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekniikan työnjohtaja Heikki Soini, puh. 050 350 0459. Hae osoitteessa atria.com/tyopaikat viimeistään 11.10.2020!
WWW-osoitehttp://www.atria.com
YhteystiedotTekniikan työnjohtaja Heikki Soini, puh. 050 350 0459.
Työpaikan osoiteRahikkatie 95, 61850 KAUHAJOKI AS
PalkkausETL/SEL liha-alan tes
Työ alkaasop.mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy11.10.2020
Jätä hakemusHae osoitteessa atria.com/tyopaikat
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461628

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin