Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hoitaja, keikkatyö

Attendo Oy Kangasala

Etsimme sitoutuneita, sydämellisiä ja osaavia LÄHIHOITAJIA, SAIRAANHOITAJIA tai alan opiskelijoita keikkatyöhön Attendo Herttuattareen, Kangasalle.

Olemme Attendolla aloittaneet maratonin mittaisen muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa, joka on meille kaikille attendolaisille tärkeä yhteinen asia. Meidän kanssamme onnistut, kun jaat aidosti tämän tahtotilan. Oletko sinä etsimämme tiimityöskentelijä, jolla on vahva halu palvella muita ihmisiä?


Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Voit valita itse kuinka paljon vuoroja teet, näin saat työn sovitettua esimerkiksi toisen työn, opiskelun tai perhevapaan rinnalle.


Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:
-Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, tai olet opinnoissasi jo hieman edennyt alan opiskelija
-Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi
- Hyvät sosiaaliset taidot
- Iloinen ja reipas asenne työhön


Odotamme sinulta paljon, joten sinä voit odottaa myös meiltä seuraavia asioita:
-Olemme aina valmiit tukemaan sinua, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi. Tarjoamme koulutusmahdollisuuksia, esim. lääkelupa- ja RAI-koulutuksia.
-Olemme joustava työnantaja, meillä voit halutessasi järjestellä ja suunnitella itse työvuorojasi.
-Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.
-Uskomme, että tulet viihtymään työpaikallasi, sillä Attendo-kotimme ovat huippuluokkaa: kalusteemme ovat laadukkaita, tilat valoisia ja sisustukset yksilöllisiä sekä kodikkaita. Meillä huolehditaan myös viheraluesuunnittelusta ja pihanäkymien viihtyisyydestä.
-Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:
-Ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä
-Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Täytä hakulomake ja liitä mukaan ansioluettelosi 9.8. mennessä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Toimithan nopeasti, sillä pidämme työhaastatteluja jo hakuaikana. Työskentelyn voit aloittaa vaikka heti!

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Attendo Herttuattaresta arkisin klo 8-16, puh. 044 494 2939Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja kunnille ja kuntayhtymille. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen määrittävät yrityskulttuurimme. Pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. Attendo on Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihto Suomessa vuonna 2019 oli 530 Meur. Lue lisää: www.attendo.fi
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotAttendo Herttuatar, arkisin klo 8-16,
puh. 044 494 2939
Työpaikan osoiteHarjunsalontie 2 B, 36220 , Kangasala, 36220 KANGASALA
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan tes
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa06.07.2020, Sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy09.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://rekry.attendo.fi//Application/Index/2497/
Ilmoitus jätetty05.07.2020
Ilmoitusnumero10392548
Työnantajan viite2497

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin