Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hoitoapulainen

Attendo Oy Kajaani

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Etsimme joukkoomme Kajaanin Helmeen Kajaaniin KEIKKAILEVIA hoiva-avustajia ja hoitajia

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.

Attendo Kajaanin Helmi on ympärivuorokautinen ikäihmisten hoivakoti Kajaanissa. Attendo Kajaanin Helmen hoivakodissa tarjotaan moderneissa ja viihtyisissä tiloissa yksilöllistä hoivaa ikäihmisille..

Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään - innostamme elämään.

Hakijalta edellytämme aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.

Tiedustelut sähköisesti osoitteesta anne.help@attendo.fi.tai mari.korhonen@attendo.fi
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
Yhteystiedotanne.help@attendo.fi
mari.korhonen@attendo.fi
Työpaikan osoiteKaplastie 8, 87250 KAJAANI
PalkkausYSOS TES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa13.06.2019, Tarpeen ja mahdollisuuden mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoalle 11 pv, Keikkatyö
Ilmoitus jätetty12.06.2019
Ilmoitusnumero9998792

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

68 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin