Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hoiva-avustaja

Attendo Oy Joutsa

Attendo on Suomen johtava yksityinen sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Haemme nyt HOIVA-AVUSTAJIA 2 kpl Attendo Erkinpuistoon Joutsaan.

Hakijalta edellytämme hoiva-avustajan koulutusta ja kokemusta hoivatyöstä, aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme lisäksi innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan viihtyisää hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelo pe 22.2.2019 mennessä paperisena versiona osoitteeseen Porkkalankatu 22 A, 00181 Helsinki otsikolla Attendo Oy / Henkilöstöhallinto.

Valitettavasti emme pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin. Olemme haastatteluihin valittuihin henkilöihin yhteydessä viimeistään pe 1.3.2019.
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotTuija Hakala
Puhelin: p. 044 494 2800
Sähköposti: tuija.hakala@attendo.fi
Työpaikan osoiteYhdystie 2 B, 19650 JOUTSA
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy21.02.2019
Ilmoitus jätetty07.02.2019
Ilmoitusnumero9846350

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin