Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hoiva-avustaja

Attendo Oy Joutsa

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Haemme Joutsaan Attendo Erkinpuistoon HOIVA-AVUSTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Attendo Erkinpuisto on uusi marraskuussa 2017 Joutsaan avattu ulkoilu ja puutarha -teemainen hoivakoti, jossa kukoistavat puutarha ja virikkeet, elämänlaatu, asukkaat ja henkilöstö. Attendo Erkinpuistossa nautitaan luonnosta, ulkoilusta ja puutarhanhoidosta asukkaiden kunnon ja jaksamisen ehdoilla. Attendo Erkinpuisto sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville vanhuksille.

Teemahoivakoti tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden hyödyntää erilaisia taitoja uudenlaisessa työympäristössä. Onnistumisen kannalta on tärkeää, että koet hoivakodin teeman mielekkäänä ja työhön motivoivana tekijänä. Olet kiinnostunut ulkoilusta ja halukas tekemään työtä ulkoilmassa säästä riippumatta, olet myös kiinnostunut puutarhanhoidosta ja koet että toiminnan ja tekemisen järjestäminen mm. puutarhassa on luonnollinen osa työpäivääsi.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa tutkintoa, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään hoivakotia ja työyhteisöä! Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.3.2019 mennessä osoitteeseen tuija.hakala@attendo.fi. Lisätiedustelut samasta osoitteesta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotTuija Hakala
044 494 2800
tuija.hakala@attendo.fi
Työpaikan osoiteYhdystie 2 B, 19650 JOUTSA
PalkkausYSOS TES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työaikamuu osa-aikatyö, sopimuksen mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.03.2019 klo 23:59
Jätä hakemustuija.hakala@attendo.fi
Ilmoitus jätetty12.03.2019
Ilmoitusnumero9886482

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin