Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hoivakodin johtaja Attendo Kuninkaanhakaan

Attendo Oy Pori

Etsimme ihmisläheistä, itsenäistä ja innostavaa hoivakodin johtajaa uuteen aloittavaan yksikköön Attendo Kuninkaanhakaan, Poriin.

Attendo Kuninkaanhaka on uusi vastavalmistunut koti ikäihmisille. Tarjoamme sekä ympärivuorokautista hoivaa, että kevyempää senioriasumista ikääntyneille, jotka haluvat helpottaa elämäänsä kotiin tuotavin palveluin. Attendo Kuninkaanhaassa on uudet, modernit ja toimivat tilat Porin keskustan palveluiden läheisyydessä. Tutustu lisää: https://www.attendo.fi/yksikot/attendo-kuninkaanhaka/

Tässä tehtävässä pääset kehittämään ja luomaan uutta ammattitaitoisen tiimisi kanssa. Me olemme Attendolla aloittaneet maratonin mittaisen muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa, joka on meille kaikille attendolaisille tärkeä, yhteinen asia. Meidän kanssamme onnistut, kun jaat aidosti tämän tahtotilan.

Hoivakodin johtajana vastaat koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Kehität hoivakodin laatua ja teet yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies, joka suhtautuu muutokseen joustavasti ja rauhallisesti. Tartut rohkeasti haasteisiin ja viet asiat loppuun sinnikkäästi. Kohtelet asukkaita, työkavereita sekä omaisia lämpimästi ja kohtaat kaikki ihmisinä. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Olet tarvittaessa jämäkkä, mutta tasa-arvoinen ja sinulla on aina aikaa tiimisi jäsenille.

Attendo Kuninkaanhaassa työviikkoosi voi esimerkiksi kuulua:
- Yhteistyö eri tahojen kanssa (omaiset, tilaaja, muut yhteistyökumppanit)
- Henkilöstöhallinto
-Työkykyjohtamiseen liittyviä tehtäviä
- Käytännön asioiden hoitamista ja organisointia
- Uuden yksikön toiminnan aloittaminen, kehittäminen ja seuranta

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:
- Soveltuva korkeakoulututkinto sosiaali- tai terveydenhuollon alalta
- Vähintään 2 vuotta kokemusta työskentelystä ikäihmisten parissa
- Pätevyys johtamiseen (1-2 vuoden kokemus johtamisesta) tai 20-30 op laajuiset johtamisopinnot
- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi

Odotamme sinulta paljon, joten sinä voit odottaa myös meiltä seuraavia asioita:
- Olemme aina valmiita tukemaan sinua, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi. Tarjoamme lukuisia sisäisiä koulutuksia liittyen esimerkiksi laatu-, talous-, työsuojelu-, työsuhde- ja työkykyasioihin.
- Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.
- Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että sinulla käytössäsi toimivat työkalut ja prosessit onnistuaksesi työssäsi mahdollisimman hyvin. Saat tukea omalta esimieheltäsi ja vertaistukea kollegoiltasi. Apunasi ja käytettävänäsi on myös kaikkien Attendon palvelutoiminnoissa työskentelevien ammattitaito. Työ on itsenäistä, mutta et tee sitä yksin.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:
- Työterveyshuolto, johon kuuluu muun muassa työterveyslääkärin arvion mukaan lähete erikoislääkäreille kuten: mammografiaan, työfysioterapeutille, työterveyspsykologin ja ravitsemusterapeutin palveluihin ja erikoslääkärin työkykykonsultaatioihin.
- Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.
- Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä
- Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.

Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 16.5.2021 mennessä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa aluepäällikkö Teemu Peltomäki
yhteydenotot puhelimitse pe 9.5. klo 9-12 välisenä aikana numeroon 044 494 45 39 muuten sähköpostitse teemu.peltomaki@attendo.fi

Yrityskuvaus:
Attendo on johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja kunnille ja kuntayhtymille. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen määrittävät yrityskulttuurimme. Pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. Attendo on Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihto Suomessa vuonna 2020 oli 597 Meur. Lue lisää: www.attendo.fi
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotAluepäällikkö Teemu Peltomäki, teemu.peltomaki@attendo.fi
Työpaikan osoiteKuninkaanpiha 2, 28130 Pori, 28130 PORI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.06.2021, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa oleva
Haku päättyy16.05.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://rekry.attendo.fi//Application/Index/5172/
Ilmoitus jätetty22.04.2021
Ilmoitusnumero10717407
Työnantajan viite5172

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

23 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin