Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hoivakodin johtaja

Attendo Oy Rovaniemi

Etsimme ihmisläheistä, itsenäistä ja innostavaa hoivakodin johtajaa Attendo Hillankukkaan Rovaniemelle. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 31.1.2021 asti. Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja kilpailukykyisen palkan. Tueksesi saat osaavan tiiminvetäjän ja ammattitaitoisen työyhteisön. Tehtävässäsi voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Me olemme Attendolla aloittaneet maratonin mittaisen muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa, joka on meille kaikille attendolaisille tärkeä, yhteinen asia. Meidän kanssamme onnistut, kun jaat aidosti tämän tahtotilan.

Hillankukan johtajana vastaat koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Kehität hoivakodin laatua ja teet yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies, joka suhtautuu muutokseen joustavasti ja rauhallisesti. Tartut rohkeasti haasteisiin ja viet asiat loppuun sinnikkäästi. Kohtelet asukkaita, työkavereita sekä omaisia lämpimästi ja kohtaat kaikki ihmisinä. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Olet tarvittaessa jämäkkä, mutta tasa-arvoinen ja sinulla on aina aikaa tiimisi jäsenille.

Hillankukassa työviikkoosi voi esimerkiksi kuulua:
- Asukkaiden aktiivisen ja mielekkään arjen sisällön suunnittelua yhdessä tiimisi kanssa
- Yhteistyötä sidosryhmien kanssa
- Työkykyjohtamiseen liittyviä tehtäviä
- Työvuorosuunnittelua

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:
- Soveltuva korkeakoulututkinto sosiaali- tai terveydenhuollon alalta
- Vähintään 2 vuotta kokemusta työskentelystä ikäihmisten parissa
- Pätevyys johtamiseen (1-2 vuoden kokemus johtamisesta) tai 20-30 op laajuiset johtamisopinnot
- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi

Odotamme sinulta paljon, joten sinä voit odottaa myös meiltä seuraavia asioita:
- Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan.
- Olemme aina valmiita tukemaan sinua, kun haluat kehittyä työssäsi. Tarjoamme lukuisia sisäisiä koulutuksia liittyen esimerkiksi laatu-, talous-, työsuojelu-, työsuhde- ja työkykyasioihin.
- Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.
- Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että sinulla käytössäsi toimivat työkalut ja prosessit onnistuaksesi työssäsi mahdollisimman hyvin. Saat tukea omalta esimieheltäsi ja vertaistukea kollegoiltasi. Apunasi ja käytettävänäsi on myös kaikkien Attendon palvelutoiminnoissa työskentelevien ammattitaito. Työ on itsenäistä, mutta et tee sitä yksin.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:
- Työterveyshuolto, johon kuuluu muun muassa työterveyslääkärin arvion mukaan lähete erikoislääkäreille kuten: mammografiaan, työfysioterapeutille, työterveyspsykologin ja ravitsemusterapeutin palveluihin ja erikoslääkärin työkykykonsultaatioihin.
- Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.
- Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä
- Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 12.7. mennessä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Vastaamme jokaiselle hakemuksen lähettäneelle ja tiedotamme hakuprosessin etenemisestä.

Heräsikö kysymyksiä?
Kysy rohkeasti lisää! Lisätietoja antaa aluepäällikkö Marja Kehus, marja.kehus@attendo.fi ja 6.7. alkaen aluepäällikkö Minna Kokko minna.kokko@attendo.fi

Yrityskuvaus:
Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja kunnille ja kuntayhtymille. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen määrittävät yrityskulttuurimme. Pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. Attendo on Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihto Suomessa vuonna 2019 oli 530 Meur. Lue lisää: www.attendo.fi
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa aluepäällikkö Marja Kehus, marja.kehus@attendo.fi ja 6.7. alkaen aluepäällikkö Minna Kokko minna.kokko@attendo.fi
Työpaikan osoiteHangaspisto 2, 96400 ROVANIEMI
PalkkausSopimuksen mukaan.
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa13.07.2020, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, Tehtävä on määräaikainen.
Haku päättyy12.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://rekry.attendo.fi//Application/Index/2477/
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10389590
Työnantajan viite2477

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin