Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kehitysvammaisten ohjaaja / lähihoitaja

Attendo Oy Vantaa

Etsimme Vantaalle Attendo Kivistön kehitysvammaisten palvelukotiin OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitus 1.7.2020 tai sopimuksen mukaan.

Attendo Kivistön palvelukoti on kesällä 2014 valmistunut 15 -paikkainen kehitysvammaisten palvelukoti Vantaalla. Tarjoamme moderneissa ja viihtyisissä tiloissa yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen ja tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden liikkumiseen ja ulkoiluun. Moniammatillinen henkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden.

Kehitysvammaisten yksiköissä ohjaajan tehtävänä on kartoittaa asukkaiden voimavarat, tunnistaa avun tarpeet sekä suunnitella, toteuttaa ja arvioida asukkaiden tarvitsemaa toimintakykyä ja hoitoa yhdessä asukkaiden kanssa. Huolehdit asukkaan perustarpeista, turvallisuudesta ja sosiaalisista tarpeista ja mahdollistat hyvän arjen toteutumisen.

Tarjoamme sinulle
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- ePassi -liikunta -ja kulttuuriedun
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Hakijalta edellytämme lähihoitajan koulutusta, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Huomioimme myös muun kehitysvammaisuuteen suuntautuneen koulutuksen ja työkokemuksen.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä palvelukodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja asioluottelosi pian. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelukodin johtaja Kirsi Strömmer p. 044 494 0630.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamiselle ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityiskulttuuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotKirsi Strömmer
Palvelukodin johtaja, 044 494 0630
kirsi.strommer@attendo.fi
Työpaikan osoiteSavikiventie 1, 01700 VANTAA
PalkkausG19C
Työ alkaa01.07.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy18.06.2020 klo 16:00
Jätä hakemuskirsi.strommer@attendo.fi
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354618
Työnantajan viite054647

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin