Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiertävä Lähihoitaja Attendolle Meri-Lappiin

Attendo Oy Keminmaa

Etsimme sitoutunutta, sydämellistä ja osaavaa lähihoitajaa Attendolle Meri-Lapin hoivakoteihin kiertävän hoitajamme sijaisuuteen 31.08.2021 asti. Olemme Attendolla aloittaneet maratonin mittaisen muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa, joka on meille kaikille attendolaisille tärkeä yhteinen asia. Meidän kanssamme onnistut, kun jaat aidosti tämän tahtotilan. Oletko sinä etsimämme tiimityöskentelijä, jolla on vahva halu palvella muita ihmisiä?

Oletko etsimämme henkilö?

Meillä kiertävänä hoitajana työviikkoosi voi esimerkiksi kuulua:
-Päiväreissuja Meri-Lapin alueella eri hoiva- ja pavelukotien välillä
-Toimintaa niin ikääntyvien, mielenterveyskuntoutujien, kehitysvammaisten sekä vammautuneiden ihmisten parissa
-Vaihteleva työympäristö ja hyvien käytäntöjen näkemistä eri paikoissa
-Huikea määrä uusia työkavereita

Arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä hoivaa ja tukea arkeensa tarvitsevien ikäihmisten / kehitysvammaisten / vammautuneiden / mielenterveyskuntoutujien kanssa. Tehtävä painottuu kuitenkin ensisijaisesti ikäihmisten palvelukoteihin.
Kohtelet asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Työskentelet erinomaisesti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta, tartut innoissasi haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:
- Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja)
- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

Odotamme sinulta paljon, joten sinä voit odottaa myös meiltä seuraavia asioita:
- Olemme aina valmiit tukemaan sinua, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi. Kiertävät hoitajamme ovat suorittaneet mahdollisimman laajat lääkeluvat ja olemme heitä tässä tukeneet. Laaja osaaminen auttaa, kun työpäivä saattaa viedä sinut aivan uudelle alueelle.
- Olemme joustava työnantaja, meillä voit halutessasi järjestellä ja suunnitella itse työvuorojasi. Edellytämme kiertäviltä hoitajiltamme joustoa, mutta joustamme myös paljon kiertävien hoitajiemme toiveiden mukaisesti!
- Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.
- Uskomme, että tulet viihtymään työpaikallasi, sillä Attendo-kotimme ovat huippuluokkaa: kalusteemme ovat laadukkaita, tilat valoisia ja sisustukset yksilöllisiä sekä kodikkaita. Meillä huolehditaan myös viheraluesuunnittelusta ja pihanäkymien viihtyisyydestä.
- Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:
- Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä
- Työterveyshuolto, johon kuuluu esimerkiksi: Työterveyslääkärin arvion mukaan lähete erikoislääkäreille kuten: mammografiaan, työfysioterapeutille, työterveyspsykologin ja ravitsemusterapeutin palveluihin ja erikoslääkärin työkykykonsultaatioihin.
- Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.
- Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 12.7.2020 mennessä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Vastaamme jokaiselle hakemuksen lähettäneelle ja tiedotamme hakuprosessin etenemisestä.

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa Rekrytointikoordinaattori Joona Jauhiainen, joona.jauhiainen@attendo.fi, 044 494 2313 (ma-pe 9-15).

Yrityskuvaus:
Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja kunnille ja kuntayhtymille. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen määrittävät yrityskulttuurimme. Pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. Attendo on Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihto Suomessa vuonna 2019 oli 530 Meur. Lue lisää: www.attendo.fi
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotRekrytointikoordinaattori Joona Jauhiainen, joona.jauhiainen@attendo.fi, 044 494 2313 (ma-pe 9-15)
Työpaikan osoiteEsim. Järveläntie 7 Keminmaa, 94400 KEMINMAA
PalkkausYSOS TES + Tehtäväkohtainen lisä
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa06.07.2020, Heti sopivan hakijan löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Sijaisuus 31.08.2021 asti
Haku päättyy12.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://rekry.attendo.fi//Application/Index/2479/
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10389961
Työnantajan viite2479

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin