Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Attendo Oy Åntala

Haemme nyt KEIKKAILEVIA LÄHIHOITAJIA Meri-Lappiin, ikäihmisten hoivakoteihin.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Attendossa.

Attendolla on useita erikokoisia hoivakoteja Meri-Lapissa: Kemissä, Keminmaalla, Torniossa ja Ylitorniossa. Voit keikkailla yhdessä tai vaikka useammassakin hoivakodissa, kuuntelemme toiveitasi. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään - innostamme elämään.

Voit olla alan ammattilainen tai opiskelija, jolla on suoritettuina 2/3 opinnoista sekä hyto; opiskelijana voit myös jäädä oppisopimusopiskelijaksi. Otamme huomioon oppisopimuksen osalta myös hakijat, joilla on vähintään kaksi ammatillisen osaamisen opintokokonaisuutta suoritettuna lähihoitajan tutkinnosta. Hakijalta edellytämme aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo mahdollisimman pian rekrytointikoordinaattori Joona Jauhiaiselle osoitteeseen: joona.jauhiainen@attendo.fi. Kerro vapaasti itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksistasi ja erityisosaamisestasi. Lisätiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse: 044 494 2313 (arkisin 9-15).
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotJoona Jauhiainen, 044 494 2313, joona.jauhiainen@attendo.fi
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työn luonneoppisopimus
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoalle 11 pv, Keikkaluontoisesti
Haku päättyy31.08.2019 klo 23:59
Ilmoitus jätetty12.08.2019
Ilmoitusnumero10059136

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin