Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Attendo Oy Espoo

Etsimme Attendo Laaksolahteen, Espooseen

LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Vuodesta 2011 lähtien toiminut Attendo Laaksolahti on Espoon Laaksolahdessa sijaitseva hoivakoti, joka on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Hoivakodissamme eletään rikasta ja monipuolista arkea, jokaisen asukkaan voimavarojen ja toimintakyvyn ehdoilla. Kodissamme vallitsee turvallinen ja kodinomainen ilmapiiri, jossa lämpö ja läheisyys ovat tärkeitä arvoja. Kodin jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka elämäntarinaa, tapoja, tottumuksia ja arvoja kunnioitetaan. Asukkaille annetaan aikaa sekä huolenpitoa, lisäksi heitä rohkaistaan ja kannustetaan osallistumaan arjen harraste- ja virkistystoimintaan.

Tarjoamme:
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:
- Tehtävään soveltuvaa tutkintoa
- Aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule osaksi toimivaa tiimiä! Tarjoamme sopivasti haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Jätä hakemuksesi 15.12.2019 mennessä osoitteessa https://rekry.attendo.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa Hoivakodin johtaja Susanna Karimaa, susanna.karimaa@attendo.fi tai rekrytointikoordinaattori Sari Blomqvist sari.blomqvist@attendo.fi
Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotHoivakodin johtaja Susanna Karimaa
susanna.karimaa@attendo.fi tai rekrytointikoordinaattori Sari Blomqvist sari.blomqvist@attendo.fi
Työpaikan osoiteRastasniityntie 45, 02620 ESPOO
PalkkausYSOS tes
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa02.12.2019, Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.12.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://rekry.attendo.fi//Application/Index/1046/
Ilmoitus jätetty19.11.2019
Ilmoitusnumero10171053
Työnantajan viite1046

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

20 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin