Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Attendo Oy Kangasala

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Attendo Hildantupaan Kangasalle.

Attendo Hildantupa on Kangasalle Korpiniityntielle kesäkuussa 2016 avattu hoivakoti. Attendo Hildantupa tarjoaa asukkailleen monipuolista ja turvallista hoivapalvelua yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta. Arvostamme kokemusta vanhustenhuollosta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma- aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin. Lisäksi edellytämme, että sinulla on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla: marjut.leinonen@attendo.fi
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
Yhteystiedotmarjut.leinonen@attendo.fi
Työpaikan osoiteKorpiniityntie 20, 36200 KANGASALA
Palkkausysostes
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.09.2019 klo 23:59
Jätä hakemusmarjut.leinonen@attendo.fi
Ilmoitus jätetty12.09.2019
Ilmoitusnumero10097264

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin