Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Attendo Oy Lahti

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Etsimme Kilpiäisten Palvelutaloon lähihoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin.

Attendo Kilpiäisten Palvelutalo tuottaa ikäihmisille ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista. Sijaitsemme Lahden mukkulassa, jossa kaunis luonto mahdollistaa päivittäin hienot ulkoilumahdollisuudet.
Meillä asukas kohdataan yksilönä ja hänen tarpeidensa ja toiveidensa pohjalta räätälöidään yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma. Toteutamme omahoitajuutta.

Hakijalta edellytämme lähihoitajan tai perushoitajan koulutusta , aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.
Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan!
Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi pikaisesti osoitteeseen mari.rasanen@attendo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse ; Kilpiäisten Palvelutalon johtaja Mari Räsänen
mari.rasanen@attendo.fi p. 044 494 4050
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotTiedustelut ;
Kilpiäisten Palvelutalon johtaja Mari Räsänen
mari.rasanen@attendo.fi
p. 044 494 4050
Työpaikan osoiteHuvikatu 2b, 15240 LAHTI
PalkkausYksityinen sosiaalipalvelun TES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa20.05.2019
Työaika3-vuorotyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy31.05.2019
Ilmoitus jätetty24.04.2019
Ilmoitusnumero9939546
Työnantajan viite54518

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

25 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin