Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja/ohjaaja

Attendo Oy Oulu

Etsimme sitoutunutta, sydämellistä ja osaavaa lähihoitajaa/ohjaajaa 3-vuorotyöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Attendo Metsokankaalle Ouluun. Työssäsi voit aloittaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Olemme Attendolla aloittaneet maratonin mittaisen muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa, joka on meille kaikille attendolaisille tärkeä yhteinen asia. Meidän kanssamme onnistut, kun jaat aidosti tämän tahtotilan. Oletko sinä etsimämme tiimityöskentelijä, jolla on vahva halu palvella muita ihmisiä?

Oletko etsimämme henkilö?
Tarjoamme vahvasti tuettua tehostettua palveluasumista asukkaille, joilla on haasteellisia ja runsaasti huomiota sekä ohjausta vaativia erityispiirteitä. Meillä Attendo Metsokankaalla työviikkoosi voi esimerkiksi kuulua:
-Oma-ohjaajan tehtävät kuten oma-ohjaajahetket ja arjen asioinnit
-Viikko-ohjelman mukainen viriketoiminnan järjestäminen asukkaille
-Asukkaan hoito, tukeminen ja ohjaus arjessa kuten ruokailuissa, hygienian hoidossa ja ulkoiluissa
-Asukkaan itsemääräämisoikeuden tukeminen esimerkiksi valintoja tehdessä
Lue lisää yksiköstämme: https://www.attendo.fi/yksikot/attendo-metsokangas/

Arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä hoivaa ja tukea arkeensa tarvitsevien kehitysvammaisten kanssa. Kohtelet asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Työskentelet erinomaisesti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta, tartut innoissasi haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:
-Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja) tai sosionomin tutkinto, johon kuuluu lääkehoidon opintoja
-Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

Odotamme sinulta paljon, joten sinä voit odottaa myös meiltä seuraavia asioita:
-Olemme aina valmiit tukemaan sinua, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi.
-Olemme joustava työnantaja, meillä voit halutessasi järjestellä ja suunnitella itse työvuorojasi.
-Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.
-Uskomme, että tulet viihtymään työpaikallasi, sillä Attendo-kotimme ovat huippuluokkaa: kalusteemme ovat laadukkaita, tilat valoisia ja sisustukset yksilöllisiä sekä kodikkaita. Meillä huolehditaan myös viheraluesuunnittelusta ja pihanäkymien viihtyisyydestä.
-Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:
-Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä
-Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.
-Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Kiinnostuitko?
Ole ystävällinen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi järjestelmän kautta 31.01.2021 mennessä. Huomaathan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa yksikön johtaja Terella Keskinen, terella.keskinen@attendo.fi, 044 494 4509

Yrityskuvaus:
Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja kunnille ja kuntayhtymille. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen määrittävät yrityskulttuurimme. Pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. Attendo on Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihto Suomessa vuonna 2019 oli 530 Meur. Lue lisää: www.attendo.fi
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa yksikön johtaja Terella Keskinen, terella.keskinen@attendo.fi, 044 494 4509
Työpaikan osoiteHerralantie 5, Oulu, 90420 OULU
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.02.2021, Mahdollisimman pian (sopimuksen mukaan)
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Tehtävä on vakituinen
Haku päättyy31.01.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://rekry.attendo.fi//Application/Index/4054/
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579665
Työnantajan viite4054

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin