Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja/Ohjaaja

Attendo Oy Riihimäki

Etsimme sitoutunutta, sydämellistä ja osaavaa LÄHIHOITAJAA/OHJAAJAA Attendo Aaltoon, Riihimäelle. Tehtävä on vakituinen.

Olemme Attendolla aloittaneet maratonin mittaisen muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa, joka on meille kaikille attendolaisille tärkeä yhteinen asia. Meidän kanssamme onnistut, kun jaat aidosti tämän tahtotilan. Oletko sinä etsimämme tiimityöskentelijä, jolla on vahva halu palvella muita ihmisiä?

Kuntoutusyksikkö Riihimäen Aalto on 22-paikkainen nuorten 18-30-vuotiaiden mielenterveyskuntoutujien asumis- ja kuntoutuspalveluita tarjoava koti. Kodin nuoret asukkaat tarvitsevat portaittain sovellettavaa yksilöllistä tukea arjessa selviytymisessään ja kuntoutumisessaan kohti itsenäistä elämää. Riihimäen Aallon henkilökunta on ammattitaitoista, kokenutta ja työstään innostunutta.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:
-Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai sosionomin tutkinto
-Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi
- Hyvät sosiaaliset taidot
- Iloinen ja reipas asenne työhön

Odotamme sinulta paljon, joten sinä voit odottaa myös meiltä seuraavia asioita:
-Olemme aina valmiit tukemaan sinua, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi. Tarjoamme koulutusmahdollisuuksia, esim. lääkelupa- ja RAI-koulutuksia.
-Olemme joustava työnantaja, meillä voit halutessasi järjestellä ja suunnitella itse työvuorojasi.
-Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.
-Uskomme, että tulet viihtymään työpaikallasi, sillä Attendo-kotimme ovat huippuluokkaa: kalusteemme ovat laadukkaita, tilat valoisia ja sisustukset yksilöllisiä sekä kodikkaita. Meillä huolehditaan myös viheraluesuunnittelusta ja pihanäkymien viihtyisyydestä.
-Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:
-Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä
-Kattava työterveyshuolto
-Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin
-Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Täytä hakulomake ja liitä mukaan ansioluettelosi 30.9. mennessä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Toimithan nopeasti, sillä pidämme työhaastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa yksiköiden johtaja Niina Hartikainen: niina.hartikainen@attendo.fi, p.044 7510 684

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja kunnille ja kuntayhtymille. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen määrittävät yrityskulttuurimme. Pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. Attendo on Suomen suurimpia uusien työntekijöiden työllistäjiä. Liikevaihto Suomessa vuonna 2019 oli 530 Meur. Lue lisää: www.attendo.fi
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
Yhteystiedotniina.hartikainen@attendo.fi,
p.044 7510 684
Työpaikan osoiteUramontie 12, 11100 RIIHIMÄKI
Palkkausyksityisen sosiaalipalvelualan tes
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa05.10.2020, sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, tehtävä on vakituinen
Haku päättyy30.09.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://rekry.attendo.fi//Application/Index/3065/
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10460898
Työnantajan viite3065

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin