Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Attendo Oy Oulu

Attendo on Pohjoismaiden johtava sosiaali- ja terveyspalveluyritys. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. Yrityksemme on joustava ja kannustava työnantaja. Yli 7000 terveydenhuollon ammattilaista on samaa mieltä. www.attendo.fi

Haemme Oulun alueella toiminnassa oleviin ympärivuorokautisiin kotihoitotiimeihin perus- tai lähihoitajia keikkatyöhön.

Hoitotiimissä työskennellään potilaan kotona itsenäisesti ja vastuullisesti potilaan hoitoa, arkea sekä perhettä kunnioittaen. Hoitajat toteuttavat hoitoa osana moniammatillista hoitotiimiä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta hengityshalvauspotilaiden hoitamisesta tai henkilökohtaisena avustajana toimimisesta, mutta se ei ole pakollista koska tehtävään perehdytetään hyvin.

Jos koet olevasi positiivinen, lämminhenkinen sekä tunnollinen tiimipelaaja joka ei säikähdä itsenäistä työskentelyä ja hoitaa potilaita suurella sydämellä, voi tämä työ olla juuri Sinua varten. Työstä saatu kokemus on erittäin arvokasta ja avaa hoitajalle mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen + CV mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse (tiina.sjoberg@attendo.fi).
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotTiina Sjöberg p. 043 826 4386, arkisin klo 10:00-12:00 tiina.sjoberg@attendo.fi

Vastaan puhelintiedusteluihin ajalla 15.12.- 21.12.2017
Työpaikan osoite90500 OULU
PalkkausYksityinen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö, tuntityöntekijä
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemustiina.sjoberg@attendo.fi
Ilmoitus jätetty12.12.2017
Ilmoitusnumero9425680

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin