Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Attendo Oy Puolanka

Haemme Puolangalle Attendo Tikankonttiin LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Tikankontti on 42 paikkainen ikäihmisten asumisyksikkö, joka sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Tehostetun palveluasumisen tavoitteena on hyvä ikääntyminen kodinomaisessa ympäristössä yksilöllisten ja asiakaslähtöisten palvelujen turvin. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään - innostamme elämään. Lue lisää: https://www.attendo.fi/yksikot/attendo-tikankontti/

Hoitajan tehtävänä on kartoittaa asukkaiden voimavarat, tunnistaa avun tarpeet sekä suunnitella, toteuttaa ja arvioida asukkaiden tarvitsemaa toimintakykyä ja hoitoa yhdessä asukkaiden kanssa. Huolehdit asukkaan perustarpeista, turvallisuudesta ja sosiaalisista tarpeista ja mahdollistat hyvän arjen toteutumisen.

Tarjoamme sinulle
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- ePassi Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Edellytämme sinulta
- sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja)
- tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan
- aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.

Lisäksi arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa hoivakodin johtaja Eija Heikkinen, eija.r.heikkinen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotHoivakodin johtaja Eija Heikkinen, eija.r.heikkinen@attendo.fi
Työpaikan osoiteOuluntie 13, 89200 PUOLANKA
PalkkausYSOSTES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaalkaa sopimuksen mukaan.
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.attendo.fi//Application/Index/1995/
Ilmoitus jätetty15.04.2020
Ilmoitusnumero10324950

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

90 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin