Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Attendo Oy Riihimäki

Etsimme tiimiimme Attendo Justiinaan, Riihimäelle

LÄHIHOITAJAA/OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen

Attendo Justiina on 24 paikkainen, kehitysvammaisille suunnattu asumisyksikkö RIihimäellä. Palvelukodissa on 15 autetun asumisen asukaspaikkaa kolmessa ryhmäkodissa, sekä 9 tuetun asumisen asukaspaikkaa. Attendo Justiinassa eletään mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea, joka perustuu yksilöllisyyteen ja osallisuuteen sekä aitoon välittämiseen.

Toivomme hakijalta oma-aloitteista ja joustavaa asennetta, sekä mahdollistuutta tehdä vuorotyötä (myös yötyötä). Kohtelet asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Työskentelet erinomaisesti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta, tartut innoissasi haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille.
Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta työskentelystä erilaisten kehitysvammaisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Voit hakea paikkaa myös, jos olet opintojesi loppusuoralla, ja haluaisit mahdollisesti suorittaa tutkinnon loppuun oppisopimuksella.

Tarjoamme sinulle
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Liikunta -ja kulttuuriedun
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Edellytämme myös hygieniapassia ja rikosrekisteriote on esitettävä alaikäisten kanssa työskennellessä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan! Mikäli monipuolinen ja mielenkiintoinen työ kehitysvammaisten parissa kiinnostaa täytä hakulomake ja liitä mukaan ansioluettelosi viimeistään 31.7.2020 sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Hanna Västilä, hanna.vastila@attendo.fi (24.7.2020 saakka).


Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotHanna Västilä
hanna.vastila@attendo.fi
044 494 2860
Työpaikan osoiteJoosepinkuja 2, 11120 RIIHIMÄKI
Palkkausyksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa17.08.2020, 17.8.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, työsuhde on määräaikainen
Haku päättyy31.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://rekry.attendo.fi//Application/Index/2514/
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395424
Työnantajan viite2514

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin