Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Attendo Oy Vimpeli

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi)

Haemme LÄHIHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Attendo Windalaan, Vimpeliin.

Attendo Windala on välittävä ja lämmin koti mielenterveyskuntoutujille, jotka eivät kykenen itsenäisesti selviytymään arkipäiväisistä toiminnoista ja tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja ohjausta. Windalassa eletään normaalia arkea jokaisen asukkaan voimavarat huomioon ottaen.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta, esimerkiksi perus/lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa sosiaali-ja terveysalan tutkintoa, myös sosionomit huomioidaan. Mielenterveys-ja päihdetyön osaamisala ja työkokemus katsotaan eduksi. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Lisäksi edellytämme että työntekijällä on tartuntatautilain 48§:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään palvelukotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Laita hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 6.5.2019 mennesssä osoitteeseen : suvi.hameenniemi@attendo.fi. Palkkaamme työntekijän kyseiseen tehtävään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Lisätietoihin vastaa rekrytoiva esimies palvelukodin johtaja Suvi Hämeenniemi, 040 7528 204.
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotSuvi Hämeenniemi, suvi.hameenniemi@attendo.fi, 040 7528 204
Työpaikan osoiteLakaniementie 85, 62800 VIMPELI
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSop. mukaan mahdollisimman pian
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty24.04.2019
Ilmoitusnumero9939602

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin