Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin hakutuloksiin
Tämä ilmoitus on vanhentunut

Lähihoitajia

Attendo Oy Loimaa

Attendo tuottaa laadukkaita hoivapalveluja yli 80 hoivakodissa, ja 250 kunnan kumppanina. Yrityksemme on joustava ja kannustava työnantaja, jossa pääset kehittämään työtäsi. Yli 5000 terveydenhuoltoalan ammattilaista on samaa mieltä.

Avaamme Loimaalle kesällä 2013 modernin ja viihtyisän 60-paikkaisen hoivakodin. Haemme sinne

LÄHIHOITAJIA

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin. Hakijoiltamme edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta. Arvostamme kokemusta vanhustyöstä.

Hoivakodeissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaidemme hyvän arjen eteen. Hoivakotimme on suunniteltu asukkaidensa hyvää hoivaa varten. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, niin lähetä hakemus ja ansioluettelosi 26.5. mennessä: saara.sorri@attendo.fi. Otsikoithan hakemuksesi "lähihoitaja/Loimaa", kiitos!

WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotSaara Sorri, saara.sorri@attendo.fi
Työpaikan osoiteJuvantie, 32200 LOIMAA
PalkkausYksityisen sosiaalialan työehtosopimus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy26.05.2013
Jätä hakemussaara.sorri@attendo.fi
Ilmoitus jätetty13.05.2013

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

1231 päivää sitten

Katso myös nämä paikat:

Takaisin hakutuloksiin