Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laitossiivooja

Attendo Oy Pirkkala

Attendo Toivionrinne on 29-paikkainen palvelukoti, joka sijaitsee Pirkkalan ja Tampereen rajalla, Toiviossa. Tarjoamme kodinomaista hoivaa ja kuntoutusta ikäihmisille. Haemme palvelukotiimme KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA.

Työ on hyvin itsenäistä, tehtäviin kuuluu asukashuoneiden ja saniteettitilojen, sekä yleisten tilojen siivous. Siivooja toimii myös talon hygieniavastaavana sekä hygieniatarvikkeiden tilaajana. Arvostamme kokemusta laitossiivouksesta, osaamista aseptiikassa sekä luontevaa tapaa lähestyä muistisairaita asukkaitamme. Tarjoamme itsenäisen työn, jossa pääset suunnittelemaan työjärjestyksesi ja päiväsi kulun sekä voit vaikuttaa työaikaasi. Vapaamuotoisen hakemuksen / tiedustelut paikkaan liittyen voit laittaa sähköpostilla sari.hakamaa-toivakka@attendo.fi mahdollisimman pian.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotSari Hakamaa-Toivakka
sari.hakamaa-toivakka@attendo.fi
Työpaikan osoiteKarjalantie 2, 33920 PIRKKALA
PalkkausYSOSTES
Työ alkaamahd. pian / sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty13.06.2019
Ilmoitusnumero10000287

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

66 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin