Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja, Attendo Laaniitty Hämeenlinna

Attendo Oy Hämeenlinna

Etsimme sitoutunutta, sydämellistä ja osaavaa sairaanhoitajaa Attendo Laaniittyyn Hämeenlinnaan. Työsuhde on määräaikainen alkaen sopimuksen mukaan ja loppuu syyskuussa 2022. Voit itse valita teetkö arkipäivätyötä vai kaksivuorotyötä.

Attendo Laaniitty on tarkoitettu vaikeimmin kehitysvammaisille asukkaille, jotka tarvitsevat runsaasti ympärivuorokautista apua päivittäistoimissaan, sekä ohjausta ja tukea omissa arkiaskareissaan sekä vapaa-ajallaan. Kodissamme on 15 asukaspaikkaa. Apuvälineiden käyttökokemus ja vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien osaaminen auttaa sinua työtehtävien hoitamisessa.

Meillä Laaniityssä asukkaamme ovat toiminnan keskiössä ja haluamme tarjota asukkaillemme laadukasta elämää. Panostamme muun muassa asukkaiden ulkoiluun. Perushoitomme on hyvää ja teemme työmme ammattimaisesti. Meillä ei tarvitse tuntea kiireen tunnetta. Jokainen työntekijä saa tehdä työtään omaa persoonaansa ja kiinnostuksen kohteita hyödyntäen. Meillä saa innostua työstä. Työyhteisössä annamme toisillemme apua ja myös saamme sitä. Uudet työkaverimme saavat hyvän perehdytyksen. Työntekijämme ovat kuvanneet Laaniityn johtamista luotettavaksi, jämptiksi ja rennoksi.

Arvostamme kokemusta kehitysvamma-alalta, vaikeimmin kehitysvammaisten hoito- ja ohjaustyöstä. Asukkaiden itsemääräämisoikeuden tukeminen kuuluu olennaisena osana tehtäviisi. Kohtelet asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Sinulla riittää kärsivällisyyttä ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Tarjoamme sinulle riittävästi haasteita, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Sinulla on käytössäsi Attendon monipuoliset työsuhde-edut.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:
- Sairaanhoitajan koulutus
- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

Odotamme sinulta paljon, joten sinä voit odottaa myös meiltä seuraavia asioita:
- Olemme joustava työnantaja, meillä voit halutessasi järjestellä ja suunnitella itse työvuorojasi.
- Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.
- Uskomme, että tulet viihtymään työpaikallasi, sillä Attendo-kotimme ovat huippuluokkaa: kalusteemme ovat laadukkaita, tilat valoisia ja sisustukset yksilöllisiä sekä kodikkaita. Meillä huolehditaan myös viheraluesuunnittelusta ja pihanäkymien viihtyisyydestä.
- Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:
- Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä
- Työterveydenhuoltomme kattaa muun muassa: Mammografian, työfysioterapeutin, työterveyspsykologin ja ravitsemusterapeutin palvelut, näyttöpäätelasit ja erikoislääkärin työkykykonsultaatiot.
- Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.
- Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.

Työsuhteen ehdoissa sekä palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi pian. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Vastaamme jokaiselle hakemuksen lähettäneelle ja tiedotamme hakuprosessin etenemisestä. Palkkaamme tehtävään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa Johanna Santala 044 0800641 tai johanna.santala@attendo.fi
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
Yhteystiedot, johanna.santala@attendo.fi
Työpaikan osoiteLaaniitynkatu 17, 13210, Hämeenlinna, 13210 HÄMEENLINNA
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy31.01.2022
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.attendo.fi/jobs/1484283-sairaanhoitaja-attendo-laaniitty-hameenlinna
Ilmoitus jätetty13.12.2021
Ilmoitusnumero11108272
Työnantajan viite321614

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin