Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Attendo Oy Joutsa

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi

Haemme Joutsaan Attendo Erkinpuistoon SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Attendo Erkinpuisto on uusi marraskuussa 2017 Joutsaan avattu ulkoilu ja puutarha -teemainen hoivakoti, jossa kukoistavat puutarha ja virikkeet, elämänlaatu, asukkaat ja henkilöstö. Attendo Erkinpuistossa nautitaan luonnosta, ulkoilusta ja puutarhanhoidosta asukkaiden kunnon ja jaksamisen ehdoilla. Attendo Erkinpuisto sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville vanhuksille.

Edellytämme hakijoilta sairaanhoitajan koulutusta. Arvostamme kokemusta vanhustenhuollosta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma- aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.3.2019 mennessä osoitteeseen tuija.hakala@attendo.fi. Lisätiedustelut samasta osoitteesta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotTuija Hakala, 044 494 2500, tuija.hakala@attendo.fi
Työpaikan osoiteYhdystie 2, 19650 JOUTSA
PalkkausYSOS TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaamahd. pian/sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, päivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.03.2019
Jätä hakemustuija.hakala@attendo.fi
Ilmoitus jätetty08.03.2019
Ilmoitusnumero9881385

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin