Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Attendo Oy Turku

Haemme kiertävää sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Turun alueen ikäihmisten hoivakoteihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Sairaanhoitajan työ on 1-vuorotyötä arkisin. Tehtäväsi on toimia kiertävänä sairaanhoitajana Varsinais-Suomen Attendon ikäihmisten hoivakodeissa. Olet aina siellä missä tarve on sillä hetkellä suurin. Sinulle on tehty ennalta työvuorot, joiden puitteissa kierrät hoivakodeissa. Työtehtävänäsi on sijaistaa hoivakotien sairaanhoitajien poissaoloja. Työsi on liikkuvaa ja vaihtelevaa ja tueksesi saat mukavan sekä osaavan tiimin. Tarjoamme kouluttautumismahdollisuuksia, liikkuvan työn lisän sekä moninaiset henkilöstöedut. Meillä pääset työskentelemään nykyaikaisissa tiloissa, jotka on rakennettu palvelemaan laadukkaan hoivatyön tarpeita. Sinulle määritellään kotiyksikkö, jossa olet silloin kun sijaistukselle muualla ei ole tarvetta.

Odotamme sinulta:

Odotamme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista, reipasta ja sitoutunutta työasennetta. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tarjoamme sinulle
- Kiertävän työn lisän
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- ePassi -liikunta-, hyvinvointi -ja kulttuuriedun, myös kesätyöntekijöille
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Heräsikö kysymyksiä? Kerromme mielellämme lisää!
Rekrytointikoordinaattori Nea Nieminen p. 044 494 2123 tai nea.nieminen@attendo.fi.

Jätä hakemuksesi heti!

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotRekrytointikoordinaattori Nea Nieminen, nea.nieminen@attendo.fi
Työpaikan osoiteTähtimökatu 1, 20540 TURKU
PalkkausYSOSTES + kiertävän työn lisä
Työn luonnekesätyö
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.10.2020, Sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy30.09.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://rekry.attendo.fi//Application/Index/3059/
Ilmoitus jätetty15.09.2020
Ilmoitusnumero10459894
Työnantajan viite3059

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin