Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siistijä

Attendo Oy Pyhtää

Etsimme

SIISTIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Attendo Hoivahoviin Pyhtäälle. Tehtävä on kokoaikainen ja aloitus on 1.8.2020.

Puhtaat tilat luovat tunnelmaa ja turvallisuutta!

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset siivouspalveluiden tehtävät hoivakodissamme. Saat organisoida itse omat työtehtäväsi ja käytössäsi on laadukkaat aineet, välineet ja laitteet. Hoivakotimme ovat moderneja ja haluamme pitää hyvää huolta laadukkaista tiloistamme. Saat olla mukana loihtimassa asukkaillemme viihtyisää kotia ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa ja hyvinvointiinsa. Tuot iloista asennetta ja lämpöä, joka välittyy koko taloon.

Hoivakodissa työskennellään aktiivisella ja positiivisella asenteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Työntekijät ovat innostuneita ja heillä on sitoutunut asenne työhön. Henkilöstöetuihin kuuluvat mm. edullinen henkilöstöruokailu, erilaisia liikuntaetuuksia ja etuja vakuutuksista. Jos et pelkää tarttua toimeen ja nautit itsenäisestä työstä, hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille puhtauden kautta!


Attendo Hoivahovi on pieni, mutta lämminhenkinen 30-paikkainen hoivakoti, joka sijaitsee Huutjärven läheisyydessä. Meillä on 22 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa, sekä 8 paikkaa lyhytaikaisen kuntoutuksen tarpeisiin. Tarjoamme asukkaalle turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen. Moniammatillinen henkilökunta paikalla ympäri vuorokauden ja jokaisella asukkaalla on omahoitaja nimettynä. Hoivahovi on suunniteltu asukkaiden hyvää arkea ajatellen, se on kodikas ja viihtyisä, tilat ovat esteettömiä ja niissä on turvallista liikkua.

Puhtaus on tärkeä osa hoivakotiemme turvallisuutta!

Hoivakodeissamme työskentelee yli 250 puhtauspalvelujen ammattilaista. Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta puhtauspalvelualalta tai kokemusta vastaavista tehtävistä.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Liity joukkoomme! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 24.7.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse hoivakodin johtaja Kati Lahti, kati.lahti@attendo.fi.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Lue lisää Attendosta ja käy katsomassa keittiöhenkilöstön uratarinat:
www.attendo.fi
https://attendokeittio.fi/rekry/
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotKati Lahti, kati.lahti@attendo.fi
Työpaikan osoiteHirventie 1, 49210 HUUTJÄRVI
PalkkausYsos Tes
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa03.08.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen
Haku päättyy24.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://rekry.attendo.fi//Application/Index/2484/
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10391014
Työnantajan viite2484

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin