Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tiiminvetäjä-sairaanhoitaja

Attendo Oy Oulu

Etsimme sitoutunutta, sydämellistä ja osaavaa TIIMINVETÄJÄ-SAIRAANHOITAJAA Attendo Myllyojalle noin vuoden mittaiseen perhevapaan sijaisuuteen. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä ja tehtävässäsi voit aloittaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Olemme Attendolla aloittaneet maratonin mittaisen muutosmatkan kohti entistä parempaa hoivaa, joka on meille kaikille attendolaisille tärkeä yhteinen asia. Meidän kanssamme onnistut, kun jaat aidosti tämän tahtotilan. Oletko sinä etsimämme tiimipelaaja, jolla on vahva halu palvella muita ihmisiä?

Tiiminvetäjä-sairaanhoitajat ovat tiimiemme kantavia voimavaroja, tärkeitä hengenluojia ja vahvoja vaikuttajia. Heidän ansiostaan asiakkaamme saavat hyvää hoitoa ja heidän arkensa on turvallista ja mielekästä. Siksi haluamme sinun viihtyvän ja kokevan olevasi juuri oikeassa paikassa, tekemässä työtä, jolla on merkitys.

Tehtäväsi on perushoitotyön lisäksi kartoittaa asukkaiden voimavarat, tunnistaa avuntarpeet sekä suunnitella, toteuttaa ja arvioida asukkaiden tarvitsemaa toimintakykyä ja hoitoa yhdessä asukkaiden ja muun henkilökunnan kanssa. Toimit ammatillisena tukena lähihoitajille. Vastuualueeseesi kuuluvat lääke- ja lääkärivastaavana toimiminen, sairaanhoidolliset asiat ja lääkehoitoon perehdyttäminen.

Tiiminvetäjänä avustat hoivakodin johtajaa henkilöstön resursoinnissa, työvuorosuunnittelussa ja sijaisten hankinnassa yksikössä sovitulla tavalla. Tiiminvetäjän tehtävä on erinomainen tilaisuus sairaanhoitajataustaiselle henkilölle saada kokemusta hoivakodin johtamisen harjoittelusta ja luoda urakehitystä hoiva-alan tehtävissä. Työsi teet arkisin aamuvuoroissa.

Meillä Attendo Myllyojalla työviikkoosi voi esimerkiksi kuulua:
- Asukkaiden päivittäisessä arjessa auttamista
- Lääkärinkierron valmistelu ja toteutus
- Lääketilauksen tekeminen
- Labrojen otto
- Asukkaiden mielekkään arjen toteuttamista

Edellytämme sinulta
- sairaanhoitajan koulutusta
- tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Lisäksi arvostamme
- aiempaa kokemusta vanhustenhuollosta
- innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön
- joustavaa ja oma-aloitteista otetta, halua oppia uutta ja rohkeutta tarttua haasteisiin

Odotamme sinulta paljon, joten sinä voit odottaa myös meiltä seuraavia asioita:
- Olemme joustava työnantaja, meillä voit halutessasi järjestellä ja suunnitella itse työvuorojasi.
- Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.
- Uskomme, että tulet viihtymään työpaikallasi, sillä Attendo-kotimme ovat huippuluokkaa: kalusteemme ovat laadukkaita, tilat valoisia ja sisustukset yksilöllisiä sekä kodikkaita. Meillä huolehditaan myös viheraluesuunnittelusta ja pihanäkymien viihtyisyydestä.
- Olemme sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:
-Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä
- Kattava työterveyshuolto
- Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin
- Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi viimeistään 24.7.2020. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa
- 2.7-12.7.2020 Attendo Sammalpolun johtaja Tanja Piltonen, tanja.piltonen@attendo.fi tai 044-494 0200
- 13.7.2020 alkaen Attendo Myllyojan johtaja Sanna Ahonkallio-Ollikkala, sanna.ahonkallio-ollikkala@attendo.fi tai 044 494 4513 arkisin klo 8-16.

Yksikön kuvaus
Attendo Myllyoja tarjoaa ympärivuorokautista hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalvelua 64:lle ikääntyneelle asukkaalle. Hoivakotimme kiinteistö on valmistunut alkuvuodesta 2015 ja se on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden asukkaiden tarpeita vastaavaksi. Lue lisää hoivakodistamme: https://www.attendo.fi/myllyoja
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa
- 2.7-12.7.2020 Attendo Sammalpolun johtaja Tanja Piltonen, tanja.piltonen@attendo.fi tai 044-494 0200
- 13.7.2020 alkaen Attendo Myllyojan johtaja Sanna Ahonkallio-Ollikkala, sanna.ahonkallio-ollikkala@attendo.fi tai 044 494 4513 arkisin klo 8-16
Työpaikan osoiteKanervatie 5, 90650 OULU
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan tes
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa27.07.2020, Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, Tehtävä on määräaikainen
Haku päättyy24.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://rekry.attendo.fi//Application/Index/2462/
Ilmoitus jätetty29.06.2020
Ilmoitusnumero10387603
Työnantajan viite2462

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin