Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimintaterapeutti, Attendo Terapiapalvelut

Attendo Oy Ylivieska

Toimintaterapeutti, tässä on tilaisuutesi!

Etsimme toimintaterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen. Toimitilamme sijaitsevat Ylivieskassa, mutta asiakaskuntaa voidaan etsiä läheltä asuinpaikkaasi. Tässä työssä saat päättää oman työaikaprosenttisi, myös omaan asiakaskuntaan on mahdollisuus vaikuttaa. Käyttöömme on juuri tullut uudet SI-tilat ja sinulla on mahdollisuus myös konsultoida alkuvuodesta valmistuvaa SI-terapeuttiamme työssäsi. Tiimissämme on monipuolista osaamista, jota syvennetään ja laajennetaan säännöllisin koulutuksin. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, kun aloitat työssäsi.

Työssäsi vastaat toimintaterapian toteuttamisesta asiakaslähtöisesti ja tavoitteellisesti sekä asiakassuhteen hoitoon liittyvästä verkostotyöstä. Terapiat toteutuvat joko asiakkaan omassa toimintaympäristössä tai vastaanottokäynteinä. Asiakkaamme tulevat mm. sairaanhoitopiirin, vakuutusyhtiöiden ja Kelan kautta. Asiakkaamme ovat Ylivieskassa ja lähikuntien alueella. Tehtävässä voisit aloittaa sopimuksen mukaan.

Haluamme sinun voivan hyvin työssäsi ja paljon kiitosta ovat saaneet meidän viikoittaiset tiimipalaverit. Välillä on mukava viettää myös yhteistä virkistyspäivää sekä vuosittaista kehittämispäivää. Käytössäsi on kattava työterveyshuolto (mm. työfysioterapeutin, työterveyspsykologin ja ravitsemusterapeutin palvelut, näyttöpäätelasit ja erikoislääkärin työkykykonsultaatiot). Työhyvinvoinnin tukena on myös liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin. Attendolaisena saat alennusta valikoiduilta kuntosaleilta, nettikaupoista ja palveluntarjoajilta, kuten vakuutusyhtiöiltä ja hotelleilta. Voit valita itsellesi sopivan työnohjausmuodon ja työnohjaajan.

Paljon me tarjoamme, mitä me odotamme sinulta:

- Laillistetun toimintaterapeutin pätevyyttä
- Ajanhallintataitoja, koska suunnittelet ja vastaat omasta kalenteristasi

- Kykyä toimia erilaisten ihmisten ja yhteisöjen kanssa.
- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittaman rokotussuojan asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi
- Työ on liikkuvaa, joten tarvitset ajokortin ja auton käyttöösi.


Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Soittelepa Marjo Pohjolle (vastaava terapeutti) p. 044-995 3426

Laitahan hakemusta tulemaan pikaisesti, viimeistään 23.1.2022 marjo.pohjola@attendo.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotMarjo Pohjola, marjo.pohjola@attendo.fi
Työpaikan osoiteTorikatu 3, 84100, Ylivieska, 84100 YLIVIESKA
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy23.01.2022
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.attendo.fi/jobs/1483352-toimintaterapeutti-attendo-terapiapalvelut
Ilmoitus jätetty13.12.2021
Ilmoitusnumero11106992
Työnantajan viite321315

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin