Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimintaterapeutti

Attendo Oy Kokkola

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Etsimme Attendo Terapia Kokkolaan TOIMINTATERAPEUTTIA

Haemme Kokkolan yksikköömme kokoaikaista toimintaterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tammikuulta 2019 alkaen / sopimuksen mukaan. Edellytämme hakijalta toimintaterapeutin tutkintoa. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen lapsia, nuoria ja aikuisia. Työalueenasi on Kelan Pohjoinen vakuutuspiiri, käytännössä Kokkola ja sitä ympäröivät lähikunnat. Myös osa-aikainen työskentely onnistuu - kannattaa kysellä eri mahdollisuuksista!

Eduksi katsomme toimintaterapian työkokemuksen lasten, nuorten tai aikuisten kanssa sekä Kelan avoterapiastandardin tuntemisen. Tulet kuitenkin saamaan huolellisen perehdytyksen työhösi avoterapian puolella, ja yhdessä kokeneen työyhteisön kanssa autamme Sinua toteuttamaan työtäsi jos asiakasryhmä on uusi tai vasta aloittelet työelämässä. Tarjoamme käyttöösi työauton, sekä mahdollisuuden joustavaan oman työajan suunnitteluun, lisäkouluttautumiseen ja yksilölliseen työnohjaukseen.

Työssäsi vastaat toimintaterapian toteuttamisesta asiakaslähtöisesti ja tavoitteellisesti sekä asiakassuhteen hoitoon liittyvästä verkostotyöstä. Edellytämme Sinulta matkustusvalmiutta, oman auton käyttömahdollisuutta työauton rinnalla sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme Sinulta myös vastuuntuntoisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Edellytämme, että hakijalla on tartuntatautilain 48§:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Haluatko kysellä käytännön työstä lisää ennen kuin jätät hakemuksen? Voit olla yhteydessä toimintaterapeutti Eveliina Kansanojaan, p. 044 7800804.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 22.11.2018 mennessä osoitteeseen: anu.jyrkinen@attendo.fi. Tiedustelut arkisin klo 8-16.00: Terapiapalveluiden päällikkö Anu Jyrkinen, p. 044 0667778. Kaikille hakijoille vastataan!
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotAnu Jyrkinen, p. 044 0667778, anu.jyrkinen@attendo.fi
Työpaikan osoiteLepokodinkatu 3, 67100 KOKKOLA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa02.01.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, työaika sovittavissa joustavasti
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.11.2018 klo 15:00
Jätä hakemusanu.jyrkinen@attendo.fi
Ilmoitus jätetty19.10.2018
Ilmoitusnumero9739570

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin