Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimintatuokiojärjestäjä

Attendo Oy Joutsa

Attendo haluaa olla mukana tukemassa nuorten työllistymistä, ja olemme käynnistäneet 15-18-vuotiaille nuorille suunnatun kesätyökampanjan! Tarjoamme kesätyöpaikkoja Attendon hoiva- ja palvelukodeissa kesä-, heinä- ja elokuun aikana.

Työhön kuuluu mm. järjestää erilaisia toimintatuokioita, kuten ulkoilua, musiikkia ja pelaamista talon asukkaille. Toimintatuokioiden sisältöön voit vaikuttaa itse omien harrastustesi tai kiinnostuksesi kohteiden mukaan. Lisäksi työhön sisältyy muita yksikön johtajan määrittämiä avustavia tehtäviä, joilla tututut hoiva- tai palvelukodin arkeen.

Työsuhde tehdään kahdeksi viikoksi. Työaika on 6h / pv ja se sijoittuu klo 8-18 välille. Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta, vaan meille tärkeää on hyvä työmotivaatio, loistava asenne sekä halu oppia uutta. "Tutustu työelämään ja tienaa 2019" - mallin mukaisesti kesäharjoitteluohjelman suorittamisesta maksetaan palkkana 350 euroa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden omakohtaiseen kokemukseen työelämästä ja sen pelisäännöistä, sekä tilaisuuden tutustua monipuolisiin hoiva-alan tehtäviin ja hankkimaan arvokasta työkokemusta!

Valitettavasti emme pysty vastaamaan mahdollisiin lisäkysymyksiin. Rekrytointitilaisuus tullaan järjestämään osalle valittuja ryhmähaastattelun muodossa hoivakodissa, jonne olet hakenut, aikavälillä 22.4 - 30.4.2019. Ryhmähaastattelun yhteydessä sinulla on mahdollisuus kysymyksiin.
WWW-osoitehttp://www.attendo.fi
YhteystiedotValitettavasti emme pysty vastaamaan mahdollisiin lisäkysymyksiin. Rekrytointitilaisuus tullaan järjestämään osalle valittuja ryhmähaastattelun muodossa hakemaasi hoivakotiin. Ryhmähaastattelun yhteydessä sinulla on mahdollisuus kysymyksiin.
Työpaikan osoiteYhdystie 2 B, 19650 JOUTSA
Palkkaus350,00
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSop. mukaan kesä- elokuun aikana
Työaikaosapäivätyö, 6 tuntia päivässä
Työn kesto11 pv - 1 kk
Haku päättyy08.04.2019
Jätä hakemushttps://rekry.attendo.fi
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.attendo.fi
Ilmoitus jätetty07.03.2019
Ilmoitusnumero9879874

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin