Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Puheterapeutti

Attentio Oy Joensuu

Attentio Oy on Keski-Suomesta lähtöisin oleva, innostuneista alansa ammattilaisista koostuva, moniammatillinen kuntoutusalan yritys. Visionamme on poistaa maailmasta inhimilliset umpikujat, yksi kerrallaan, ennaltaehkäisyyn panostaen sekä jo syntyneitä ongelmia ratkaisten. Asiakkaamme edustavat kaikkia ikäryhmiä.

Etsimme nyt PUHETERAPEUTTIA osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen JOENSUUHUN

Voit olla vasta valmistunut tai pidempään alalla toiminut ammattilainen. Sinun on mahdollista työskennellä meillä Kelan vaativan kuntoutuksen avoterapian lisäksi myös muissa puheterapeutin tehtävissä ja työnkuva pyritäänkin rakentamaan toiveitasi kuunnellen.

Meillä työskentelee valtakunnallisesti jo 15 puheterapeuttia, jotka kokoontuvat säännöllisiin tiiminsä etätapaamisiin jakamaan osaamistaan ja kehittämään arjen työtään eteenpäin. Sinulla on jatkuva mahdollisuus konsultoida koko moniammatillista työyhteisöämme myös muista toimipisteistämme. Johtamisen tuotamme palveluina kunkin työntekijän yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Panostamme henkilökuntamme osaamisen kehittämiseen ja koulutusmahdollisuutemme ovatkin alan parhaimmistoa. Arjen juokseviin asioihin hyödynnämme teknologian tarjoamia mahdollisuuksia. Lisäksi assistenttimme huolehtii hallinnollisista tehtävistä, jotta sinä voit keskittyä asiakastyöhön. Saat itse suunnitella päiväsi ja viikkosi, myös etätyömahdollisuus on käytettävissäsi.

Työehtomme noudattelevat yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta joustavalla työajalla. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja cv 11.8.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen katri.telakoski@attentio.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Outi Mustonen
outi.mustonen@attentio.fi
0407318019
WWW-osoitehttp://www.attentio.fi
YhteystiedotKatri Telakoski
henkilöstöpäällikkö

katri.telakoski@attentio.fi
www.attentio.fi

10.8 asti Outi Mustonen outi.mustonen@attentio.fi
Työpaikan osoite80100 JOENSUU
Palkkauskiinteä kuukausipalkka + tulososa
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, myös osa-aikatyö mahdollinen
Työn kestoyli 12 kuukautta, toistaiseksi
Haku päättyy11.08.2020 klo 23:59
Jätä hakemuskatri.telakoski@attentio.fi
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394076

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin