Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Puheterapeutti

Attentio Oy Turku

Attentio Oy on Keski-Suomesta lähtöisin oleva, innostuneista alansa ammattilaisista koostuva, moniammatillinen kuntoutusalan yritys. Visionamme on poistaa maailmasta inhimilliset umpikujat, yksi kerrallaan, ennaltaehkäisyyn panostaen sekä jo syntyneitä ongelmia ratkaisten. Asiakkaamme edustavat kaikkia ikäryhmiä.

Etsimme nyt PUHETERAPEUTTIA osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen TURKUUN.

Voit olla vasta valmistunut tai pidempään alalla toiminut ammattilainen. Myös opintojen loppuvaihe voi tulla kyseeseen. Valmistuneen puheterapeutin on mahdollista työskennellä meillä Kelan vaativan kuntoutuksen avoterapian lisäksi myös muissa puheterapeutin tehtävissä ja työnkuva pyritäänkin rakentamaan toiveitasi kuunnellen.

Meillä työskentelee valtakunnallisesti jo yli 15 puheterapeuttia, jotka kokoontuvat säännöllisiin tiiminsä etätapaamisiin jakamaan osaamistaan ja kehittämään arjen työtään eteenpäin. Kupittaalla sijaitsevassa toimipisteessämme työskentelee viiden puheterapeutin lisäksi neuropsykologeja sekä fysio- ja toimintaterapeutteja. Sinulla on jatkuva mahdollisuus konsultoida koko moniammatillista työyhteisöämme myös muista toimipisteistämme. Johtamisen tuotamme palveluina kunkin työntekijän yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Panostamme henkilökuntamme osaamisen kehittämiseen ja koulutusmahdollisuutemme ovatkin alan parhaimmistoa. Arjen juokseviin asioihin hyödynnämme teknologian tarjoamia mahdollisuuksia. Lisäksi assistenttimme huolehtii hallinnollisista tehtävistä, jotta sinä voit keskittyä asiakastyöhön. Saat itse suunnitella päiväsi ja viikkosi, myös etätyömahdollisuus on käytettävissäsi.

Työehtomme noudattelevat yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta joustavalla työajalla. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja cv 31.1.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen katri.telakoski@attentio.fi
WWW-osoitehttp://www.attentio.fi
YhteystiedotKatri Telakoski
henkilöstöpäällikkö
puh. 050 407 0337
katri.telakoski@attentio.fi
www.attentio.fi
Työpaikan osoiteJoukahaisenkatu 9, 20520 TURKU
Palkkauskiinteä kuukausipalkka + tulososa
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, myös osa-aikatyö mahdollinen
Työn kestoyli 12 kuukautta, toistaiseksi
Jätä hakemuskatri.telakoski@attentio.fi
Ilmoitus jätetty22.01.2021
Ilmoitusnumero10590441

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin