Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakaspalvelija / Caddiemaster

Aurinko Golf Oy Naantali

Kiinnostaako työ iloisessa ympäristössä kauniin luonnon keskellä?

Haemme nyt Aurinko Golfiin caddiemastereita / asiakaspalvelijoita.

Työtehtäviin kuuluvat mm. peliaikojen varaukset, kilpailujen tulospalvelu, kassanhoito ja tilitykset, kotisivujen päivitys, sosiaalisen median kanavien päivittäminen, golftarvikkeiden myynti sekä muut monipuoliset asiakaspalvelu- ja toimistotehtävät. Odotamme hakijalta kokemusta asiakaspalvelusta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä paineensietokykyä. Edellytämme hakijalta vähintään 18-vuoden ikää. Golfin lajituntemus katsotaan eduksi. Rajallisten julkisten liikenneyhteyksien vuoksi valituilla olisi hyvä olla myös oma auto käytettävissä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Työsuhde on määräaikainen ja töitä on tarjolla sopimuksen mukaan 1.3.-31.10. välisellä ajalla erikseen sovittavalle ajanjaksolle. Työpaikkoja on tarjolla useampia ja töiden aloitus tapahtuu 1.3.-1.6. välisellä ajalla portaittain. Kesälomakaudella tarve työntekijöille on suurin ja sopimusten kestot ja viikkotyöajat sovitaan työntekijöiden kanssa yksilöllisesti tarpeet huomioiden.

Työvuoroja on viikossa n. 4-6 ja päivittäinen työaika n. 6-8 tuntia. Töitä on myös viikonloppuisin. Viikossa tunteja on n. 33-38 plus mahdolliset ylityöt. Palkka muodostuu tehdyistä tunneista ja on golf-alan työehtosopimukseen pohjautuva.

Tarjoamme mukavat työkaverit, perehdytyksen työhön ja mielenkiintoisen työympäristön. Lisäksi tarjoamme rajattoman pelioikeuden golfkentällämme.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 10.2.2021 mennessä osoitteeseen toimisto@aurinkogolf.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Heikki Jutila: toimisto@aurinkogolf.fi / 020 7545 903.
WWW-osoitehttp://www.aurinkogolf.fi
YhteystiedotPalvelupäällikkö Heikki Jutila: toimisto@aurinkogolf.fi / 020 7545 903
Työpaikan osoiteVengantie 58, 21110 NAANTALI
PalkkausTES
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.03.2021, Aloitus sop. mukaan 1.3.-1.6. välillä
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy10.02.2021
Jätä hakemustoimisto@aurinkogolf.fi
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579669

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin