Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Taksinkuljettaja

AutioBros Oy Espoo

Olemme taksiyrittäjiä & opiskelijoita, ja etsimme kuljettajia liittymään joukkoomme.

Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä. Tarvittaessa perehdytämme sinut ammattiin. Tarjoamme joustavat työajat, joihin voit itse vaikuttaa, ja takaamme etteivät työt lopu kesken. Työ sopii siis myös osa-aika- tai viikonlopputyötä etsiville.

Hyvin hoidetussa yhtiössämme palkkaus on alan parhaimmistoa, ja työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan.

Maksamme valituille kuljettajille taksinkuljettajan ajoluvan ja koulutamme ammattiin. Tarjoamme tarvittavat materiaalit ja opastusta kokeeseen.

Luvan saadakseen on suoritettava hyväksytysti taksinkuljettajan koe ja täytettävä ryhmän 2 terveysvaatimukset. Sinällään koe ei ole vaikea ja sen pääsee läpi kun muutaman tunnin tutustuu materiaaliin. Ryhmän 2 terveysvaatimusten täyttymisestä tarvitaan lääkärintodistus.

Palkkaukseksi tarjoamme taksialalla yleisesti käytössä olevaa provisioperusteista palkkausta:

Tarjoamme prosenttipalkkaa, joka on 37% auton arvonlisäverottomasta tuotosta. Tällä palkkauksella kuljettajat ovat tienanneet yli 10€/h. Palkkaus on myös erittäin kilpailukykyinen verrattuna alalla yleisesti voimassa olevaan prosenttilukuun (joka on usein 32-34%). Vuosilomakorvaus kertyy vuosilomalain mukaisesti. Työntekijämme ovat vakuutettuja työajalta työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksilla.

Yhtiöstämme vielä sen verran, että tosiaan harjoitamme taksiliikennettä omaan lukuun ja sen lisäksi käytössämme on kyydinvälityssovellukset Uber ja Bolt, jotka tuovat mukavan lisän asiakkaita. Tällä hetkellä yhtiöllämme on taksiautona 5kpl Volkswagen Passat Variant -mallisia henkilöautoja.

Asiakaspalvelu on meille tärkeää, ja kiinnitämme siihen paljon huomiota. Taksiautostamme löytyy esimerkiksi latauskaapeli älypuhelimille ja lisäksi asiakkailla on mahdollisuus ostaa viileähköjä limuja ja vesipulloja (erinomaisen asiakaskokemuksen lisäksi lisämyynti kasvattaa myös kuljettajan ansioita).

Kerromme mielellämme lisää, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!
WWW-osoitehttp://
YhteystiedotTommi Leino, Puh: +358451298575, autiobros@gmail.com
Työpaikan osoiteMankkaanmalmi 22F, 02180 ESPOO
PalkkausKatso kuvaus
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, tai sopimuksen mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta, tai sopimuksen mukaan
Haku päättyy25.09.2019
Ilmoitus jätetty10.09.2019
Ilmoitusnumero10095469

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin