Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Autonasentaja, huoltokorjaamo

Autohuolto Liede Oy Vantaa

Autonasentaja, tule meille vakituiseen työhön! Mitä pikemmin sitä parempi, koska töitä riittää!

Oletko autoalan ammattilainen, joka nautit työn- ja tuloksenteosta? Hallitset nykyaikaiset vianetsintälaitteistot ja nykytekniikan?
Ja ehkäpä tunnet omimmaksi merkiksesi Mercedekset? Asiakkaistamme suuri osa on MB-henkilöautoja ja pakettiautoja - tämän merkin osaaminen on ehdottoman tärkeätä.

Liiketoimintamme on hallitussa kasvussa, ja etsimme osaajaa joukkoomme. Olet alalle kouluttautunut ja omaat työkokemusta - me jatkokoulutamme sinua. Palkkauksesi on työehtosopimuksen mukainen, ja saat mukavat, pitkäaikaisesta työsuhteesta palkitut työkaverit ja kivat asiakkaat. Plussana kaiken päälle myös se, että sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Viinikkalassa.

Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää ! Lisätietoja Jormalta (Jorma Liede) / jorma@liede.fi. Meillä on valitettavasti niin kiire, että emme pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin.

Autohuolto Liede Oy, Juhanilantie 1, 01740 Vantaa
YhteystiedotJorma Liede, jorma@liede.fi
Työpaikan osoiteJuhanilantie 2, 01740 VANTAA
PalkkausTES:n mukainen
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaheti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.07.2020
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390296

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin