Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työnjohtaja, muut teollisuuden alat

Autoklinikka-yhtiöt Oy Helsinki

Haemme Autoklinikka Oy:lle Konalaan vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä työnjohtajaa. Tehtäviisi työnjohtajana kuuluu asiakkaiden vastaanottaminen, ajoneuvojen tarkastus, korjaussuunnitelmien laatiminen, hinta-arvioiden tekeminen, varaosatilaukset, laskutus sekä yhteydenpito asiakkaisiin ja vakuutusyhtiöihin. Lisäksi vastaat korjaamohenkilöstön työnjohdosta ja motivoinnista.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohdon tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa alan koulutusta esimerkiksi ammattikoulusta tai amk:sta. Osaamisesi voi olla myös työssä hankittua. Pääasia on, että sinulla on vahva tausta autoalalta, mielellään vauriokorjaamosta tai vakuutusyhtiöstä.

Toivomme sinulta lisäksi Cabas-ohjelmiston käyttökokemusta. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja taskussasi on vähintään B-ajokortti. Tarvitset työssäsi myös englannin kieltä.

Persoonana olet asiakaspalveluhenkinen, sosiaalinen, luotettava ja jämäkkä. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja työnjohtotaidot. Olet erinomainen tiimityöntekijä, mutta pystyt työskentelemään myös itsenäisesti.

Arvostamme intohimoista suhtautumista esiluokkaiseen asiakaspalveluun ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Haluat myös omalla esimerkilläsi motivoida tiimisi erinomaisiin tuloksiin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja itsenäisessä roolissa alan johtavassa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme sinulle monipuoliset henkilöstöedut, nykyaikaiset työvälineet sekä mukavan työyhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi 23.6.2019 mennessä. Toimi heti, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Ari Hostikka arkisin klo 10.00-14.00 puh. 040-7511 864 tai ari.hostikka@autoklinikka.fi.

" Käsittelemme antamiasi henkilötietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti lähettämäsi työhakemuksen käsittelemiseksi. Lisätietoja www.autoklinikka.fi/tietosuoja"
WWW-osoitehttp://www.autoklinikka.fi
YhteystiedotAluepäällikkö Ari Hostikka arkisin klo 10.00-14.00 puh. 040-7511 864 tai ari.hostikka@autoklinikka.fi.
Työpaikan osoitePäiväläisentie 4, 00390 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy23.06.2019 klo 16:00
Jätä hakemusKirjalliset hakemukset sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi.
Ilmoitus jätetty11.06.2019
Ilmoitusnumero9997255
Työnantajan viiteTyönjohtaja

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin