Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Automyyjä

Autosalpa Oy Hämeenlinna

Autosalpa Oy on autotalo, joka haluaa olla autoalan edelläkävijä ja tehdä autokauppaa rohkeasti eri tavalla kuin muut. Toimintamme keskiössä on tyytyväinen asiakas - siksi panostamme erinomaiseen asiakaskokemukseen. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 187 miljoonaa euroa ja koko Autosalpa-ryhmän palveluksessa on yli 270 autoalan ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Kotkassa, Porvoossa, Keravalla, Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä. Edustukseemme kuuluvat Volvo, Hyundai, Renault, Dacia, Nissan ja BMW-huolto.

Haemme Hämeenlinnan toimipisteeseen kahta

AUTOMYYJÄÄ

Salpalaisena automyyjänä tärkein tehtäväsi on palvella asiakasta yksilöllisesti myyntiprosessin kaikissa vaiheissa, ja tehdä asioinnista meillä mahdollisimman yksinkertaista ja helppoa. Näin luot ja ylläpidät pysyviä ja kannattavia asiakkuuksia.

Me tarjoamme sinulle työpaikan autotalossa, jonka yksi parhaista piirteistä on laadukkaan tekemisen ohella käsinkosketeltavan positiivinen ilmapiiri ja mahtava työyhteisö. Kaveria jeesataan aina, mutta ymmärretään myös se, jos kaveri haluaa välillä olla rauhassa. Meillä saa ja pitää olla töissä hauskaa, kunhan sekä asiakkaat että työkaverit on palveltu parhaalla mahdollisella tavalla. Takaamme hyvistä suorituksista hyvän palkan, sekä monta mieltä lämmittävää työsuhde-etua, kuten täyden autoedun, laajan työterveyshuollon, jäsenyyden henkilöstörahastossa sekä liikuntaedun.

Odotamme sinulta näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä. Se ei ole tärkeää, miltä alalta näytöt olet hankkinut. Se taas on tärkeää, että itse uskot pystyväsi edelleen kehittymään myyntityössä ja ehkä vähän myös ihmisenä. On erinomaista, jos sinulta löytyy kokemusta ja näkemystä digitaalisten kanavien ja työkalujen hyödyntämisestä myyntityössä.

Toimintaamme ohjaavat aidosti joka päivä, ja jokaisessa kohtaamisessa, arvomme, ja siksi meille on tärkeää tuoda ne esille myös työpaikkailmoituksessa. Arvomme ovat
- Parhaita siinä mitä teemme.
- Tehdään se mitä luvataan. Aina.
- Reilusti ja oikealla asenteella.
- Ylpeästi salpalainen

Jos koet, että nämä arvot resonoivat myös sinulle, ja haluat olla mukana tarjoamassa Suomen parasta asiakaspalvelua, käy täyttämässä hakemus hakemus https://autosalpa.fi/fi/yritys/autosalpa-tyonantajana/tyopaikat/ 31.1.2021 mennessä ja me palaamme asiaan viimeistään hakuajan päätyttyä. Hyvällä tuurilla jo aiemmin, sillä sopivan tekijän löydyttyä saatamme hoitaa rekrytoinnin maaliin nopeallakin aikataululla.
WWW-osoitehttp://www.autosalpa.fi
Yhteystiedotlisätietoja: Jarkko Metso / 050-5813 123 / jarkko.metso@autosalpa.fi
Työpaikan osoiteRuununmyllyntie 12, 13210 HÄMEENLINNA
PalkkausTES/sopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://autosalpa.fi/fi/yritys/autosalpa-tyonantajana/tyopaikat/#job-228
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579375

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin