Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

IT-infrastruktuuripäällikkö, Helsinki

Avarn Security Oy Helsinki

Avarn Security on strateginen ja vastuullinen turvallisuuskumppani yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Yhtiö tuottaa monipuolisia turvallisuusratkaisuja yhdistämällä ammattitaitoisen vartioinnin turvatekniikkaan ja digitaalisuuden uusimpiin mahdollisuuksiin. Avarn Securityn turvallisuuspalvelut, turvallisuustekniikka, hälytysvalvonta sekä arvokuljetus- ja rahankäsittelypalvelut työllistävät Suomessa lähes 4000 työntekijää.

Haemme nyt Avarn Securityn pääkonttorille Helsinkiin IT-infrastruktuuripäällikköä vastaamaan Avarn Securityn IT infrastruktuurista; konesaleista, palvelinkapasiteetista, verkkopalveluista, työasemista, tulostimista sekä muista infrapalveluiden tuottamiseen tarvittavista järjestelmistä ja laitteista. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Avaintehtävät

IT-infrastruktuuripäällikkönä vastaat Avarn Securityn toimialueiden ylläpidosta, kehityksestä ja tietoturvasta sekä Microsoft O365-ympäristön toiminnasta, ylläpidosta ja kehityksestä. Olet omalta osaltasi mukana vastaamassa sekä tukemassa tuotannon infran sekä järjestelmäympäristön ylläpitoa ja kehitystä sekä suunnittelet ja vastaat vastuualueesi hankinnoista, resursoinnista, budjetoinnista ja taloudellisesta raportoinnista.

Toimit esimiestehtävissä omassa yksikössäsi ja olet mukana kehittämässä uusia palveluita ja ratkaisuja liiketoimintaan asiantuntijan roolissa. Näiden lisäksi osallistut koko Avarn Securityn IT ympäristön ylläpitotehtäviin.

Lisäksi odotamme, että

- toimit Avarn Securityn arvojen ja johtamisen periaatteiden mukaisesti.
- noudatat yrityksen politiikkaa ja toimintasääntöjä.
- toimit oikeudenmukaisesti, johdonmukaisesti, tasa-arvoisesti ja Avarn Securityn prosessien edellyttämällä tavalla.
- teet vahvaa yhteistyötä, ja kommunikoit sujuvasti, koko IT-yksikön, liiketoiminta- ja tukiyksiköiden sekä alihankkijoiden ja toimittajien kanssa.

Tehtävään valitulle teemme luottotietojen tarkastuksen sekä turvallisuusselvityksen, joiden läpäiseminen on ehto tehtävän alkamiselle.

Raportoit tehtävässä Chief Digital Officerille.

Työkokemus

Odotamme, että sinulla on vahvaa kokemusta ja näyttöjä työasemien, toimialueiden, palvelinkapasiteetin sekä ohjelmistojen kokonaisvaltaisesta ylläpidosta sekä kehityksestä, mukaan lukien pilvipalvelut. Omaat kokemusta ja tietämystä tietoturvasta sovellus- ja verkkotasolla sekä prosessinäkemystä ja kokemusta IT palveluiden tuottamisesta asiakaslähtöisesti. Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnasta ja valmiutta toteuttaa Avarn Securityn asiakaslähtöistä strategiaa.

Koulutus, pätevyys ja kielitaito

- Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle

- joustavat työajat sekä itsenäisen ja haastavan työn.
- tiimin, joka tukee sinua ja arvostaa osaamistasi.
- laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut.
- mukavan työyhteisön ja viihtyisät työtilat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäessä.

Näin haet tehtävään

Hakemukset mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.4.2020 mennessä, sisältäen CV:n sekä palkkatoiveen. Aloitamme osan haastatteluista jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Digital Officer Tommi Kaipainen, tommi.kaipainen@avarn.fi.
WWW-osoitehttp://www.avarn.fi
YhteystiedotTommi Kaipainen tommi.kaipainen@avarn.fi
Työpaikan osoitePitäjänmäentie 14, 00381 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy12.04.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://avarn.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=464&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty25.03.2020
Ilmoitusnumero10310995
Työnantajan viite464

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin