Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

PHP Developer

Avenla Oy Töysä

Etsitkö uusia tuulia ja hyvää työpaikkaa? Etsimme Avenlan kasvavaan joukkoon hyvää tyyppiä ja vahvan kokemuksen omaavaa devaajaa. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja työnkuvaan pystyt vaikuttamaan omalla tekemiselläsi sekä toiminnallasi. Teemme töitä pienissä tiimeissä ja organisaatiorakenteemme on matala. Sen lisäksi projektimme ovat erittäin mielenkiintoisia.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aiempaa kokemusta selainpohjaisten sovellusten tekemisestä (työkokemus tai vahva näyttö omista projekteista), omaat hyvät taidot PHP-teknologioista ja sinulla on SQL-tietokantatuntemusta.

Etsimämme osaaja tietää hallitsevansa erinomaisesti JavaScriptin (esim. jokin seuraavista: AngularJS, Knockout, Vue.js, React, jQuery), HTML5:n ja CSS3:n, osaa tehdä ohjelmista yhteensopivia yleisimpien selaimien kanssa ja osaa debugata käyttäen selaimien kehitystyökaluja.

Mainitsethan hakemuksessasi erikseen, mikäli tiedät oikeasti mitä seuraavat sanat ja käsitteet tarkoittavat: JSON, LESS, REST, XML, XSS, SVN/Git, Docker. Tai ehkä jotkin seuraavista ohjelmistoista ovat sinulle tuttuja: WordPress/WooCommerce, Magento, Drupal, PrestaShop, Concrete5.

Avenla tarjoaa työntekijöilleen nykyaikaisen, mukavan ja viihtyisän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahdessa (myös etätyö mahdollisuus), Matkakeskuksen vieressä. Työskentely Avenlalla on mukavaa ja vaihtelevaa, työajat ovat joustavat sekä ansaintataso kaikkine etuuksineen on kilpailukykyinen.

Jätä hakemus osoitteeseen ura@avenla.fi ja ansaitse hyvä työpaikka!
WWW-osoitehttps://www.avenla.fi
YhteystiedotHakemukset: ura@avenla.fi
Lisätietoja: Timo Viento, Puh: +358 41 536 4127
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaHeti
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty21.11.2020
Ilmoitusnumero10527612

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

62 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin